Teisipäev , 23 aprill 2024
Erakorralised uudised
lauri pedaja

Lauri Pedaja skandaali uued arengud: Politsei leiab, et kuritegu puudub

Skandaal tuntud sisuloojate Malluka ja Lauri Pedaja vahel, mis keskendub nende väidetavale sobimatule suhtlusele, on jõudnud uutesse kõrgustesse, äratades isegi politsei tähelepanu. Hiljuti astus võrrandisse teine mõjukas sisulooja, Andrei Zevakin.

Zevakin kritiseeris teravalt Pedaja avalikku vabandust Twitteris: “Aasta halvima vabandusvideo tiitel läheb Lauri Pedajale. See oli stsenaariumi järgi loetud, ebasiiras ja täis mõttetut juttu. Millest ta oma ‘nooruse’ juttu ajab? Absurdne!” Zevakin jätkab kriitikat, juhtides tähelepanu Pedaja käitumise laiematele tagajärgedele noorte seas, ning soovitab luua Eesti versiooni saatest “To Catch a Predator.”

Lauri Pedaja vabandus: Tere head sõbrad, tuttavad ja kõik kaasaelajad. Ilmselt olete juba kuulnud minu ümber lahvatanud skandaalist.
Ma tahan öelda, et sellel lool on mitu tahku.

Üks on kõige olulisem – minu käitumine nooremast peast – jah – ma olin aktiivne suhtleja, veri vemmeldas, tegin rumalusi…

Mul on südamest kahju ja ma vabandan, et ma nooruses selliste lollustega tegelesin aga need jäidki alati ainult lollusteks ja ei midagi enamat. Ma ei ületanud kunagi lubatu ja mittelubatu piiri. Täna, küpsema inimese ja isana, olles õppinud oma vigadest, suhtun austusega kõikidesse naistesse ja tahan kohelda kõiki inimesi alati väärikalt ja lugupidavalt. Kindlasti kavatsen oma last kasvatada samas vaimus ja olla talle heaks eeskujuks.

Ma vabandan siiralt kõigi nende tüdrukute ees, kellele ma olen kunagi ebasobivalt külge löönud ja sebinud. Ma palun vabandust kõigi nende siivutute ja seksistlike kommentaaride eest, mis ma olen naistele teinud. Ma olen oma nooruse lollustest õppinud ja kasvanud teadlikumaks inimeseks.

Ma vabandan südamest oma lähedaste ja sõprade ees ja kõigi ees keda see lugu puudutab ja haiget teeb
Video asub SIIN

Skandaali algust saad SIIT lugeda

Loe ka: Skandaalne paljastus: Mallukas süüdistab Lauri Pedajat alaealisega suhtes.

Pedaja ise vabandas Instagramis kõikide naiste ees, kellele ta on kunagi ebasobivalt lähenenud. “Palun vabandust kõikide siivutute ja seksistlike kommentaaride eest, mida olen naistele teinud,” sõnas ta, lisades, et on oma nooruse vigadest õppinud ja inimesena kasvanud. Pedaja sõnavõttu kritiseeriti teravalt kommentaarides, tuues esile tema varasemad suhtlused alaealistega.

Loe ka: Lauri Pedaja abikaasa, meie abielu on läbi

Põhja prefektuuri lastekaitse grupi uurija Angelyca Vaerand selgitas Kroonikale, et praegu puuduvad alused kriminaalmenetluse alustamiseks, kuid kinnitas, et kui lisainfo ilmneb, uuritakse asjaolusid uuesti. Vaerand rõhutas vanemate rolli laste kaitsmisel internetiohtude eest, soovitades neil jälgida laste suhtluspartnereid ja julgustada lapsi abi küsimiseks, kui keegi muutub pealetükkivaks.

juripaev.jpg

Täna on JÜRIPÄEV 23 aprill

Jüripäeva nimetus märgib kirikukalendris püha Jüri (Georgi) surmapäeva. Pühapiltidel sümboliseerib püha Jüri lohetapjana ristiusu võitu…

Read More

Vaata ka:

juripaev.jpg

Täna on JÜRIPÄEV 23 aprill

Jüripäeva nimetus märgib kirikukalendris püha Jüri (Georgi) surmapäeva. Pühapiltidel sümboliseerib püha Jüri lohetapjana ristiusu võitu

ingel

Ingli sõnum teisipäevaks, 23. aprilliks 2024

Usalda oma intuitsiooni ja lase sellel sind juhtida. Täna on päev, mil sinu inglid eriti

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
error: Sisu on kaitstud!