Erakorralised uudised
toidukotiroovel

Mupo peainspektor pidas kinni kotiröövli.

Neljapäeval veidi enne keskpäeva pidas Mustamäe teed mööda sõitnud Mupo Haabersti piirkonna peainspektor kinni kotiröövli ning andis üle politseile.




„Sõitsin kolleegiga piki Mustamäe teed ja märkasin Marja kaupluse juures tavatut sagimist ja ärritunud inimesi, lisaks nägin teisel pool teel kätega vehkivat ja  jooksvat vanemat meesterahvast. Vaist ütles, et midagi on korrast ära. Pidasin auto kinni ja läksin peatuses seisva ja ärevalt vestlevate inimeste juurde. Küsisin, kas on abi vaja? Üks naine lausa karjatas, et väga on vaja! Selgitas, et nägi just pealt, kuidas noorem meesterahvas haaras peatuses bussi ootavalt  eakalt memmelt käte vahelt ratastega käru, jooksis üle tee ja põgenes Eks -kaubamaja poole,“ selgitas olukorrale reageerinud peainspektor Talehh Gusseinov. „Jooksin näidatud suunas ning tabasin käruga noormehe Välja bussipeatusest“. Noormees sai operatiivselt kinni peetud ja üle antud politseipatrullile.

„Käruomanik, eakas naine oli ülimalt ehmunud ja nõutu. Lisaks nädala jagu söögipoolisele oli tal kotis rahakott ja dokumendid. Soovitame eakatel inimestel rahakott ja dokumendid alati panna riiete sisetaskutesse, mitte kandekotti või ratastega kärusse. Isegi juhul, kui kott käest ära võetakse, jääb rahakott ja dokumendid alles. Igasugune tähelepanu on eakate puhul oluline,“ ütles Gusseinov õnnelikult lõppenud intsidenti kommenteerides.

Mupo tänab kõiki inimesi, kes olid abiks ja näitasid mupo patrullile kätte röövli liikumissuuna!




Vaata ka:

Mireja

Kahjuks leiti kadunud 15-aastast Mirejat surnuna

Täiendus teisipäev 8 mai 2024 Anname teada, et Mireja otsingud on lõppenud. Kahjuks leiti tüdruk