jurgen ligi

Poliitik Jürgen Ligi: Lase ennast vaktsineerida, muidu läheb vaktsiin koertele või kraanikaussi.

Vaktsineerimise soovitamise kohta mult küsitud ja olgu see siis sedapidi tehtud.

Mõni reklaamib profiilipildil “Mina vaktsineerin”. Ma kahtlustan neil pole ei vaktsiini ega oskust. Mul küll pole. Aga mu see-eest ajas naine täna ukse pealt tagasi, et ei tule ma kuhugi, kohe süstima, arst helistanud. Ei ma julend vaielda, kui arst ka kinnitas, et muidu läheb vaktsiin koertele või kraanikaussi – vähe sellest, et kõik ei ilmu kohale, 10 asemel saabuvad 11-12 doosi kätte ja siis lähevad väga kiireks.

Juhus tahtis, et ma olin võtta. Ameti järgi, mida kah on räãgitud, oleks piinlik eelistama saada, me saame ennast hoida paremini kui paljud teised. Kuid kraanikausist olen nõus ees olema. Koertest ei tea, nood on üldse ära maal.

Igatahes on kõik reeglipärane ja mul on legaalset põhjust ka kopsu uut kingitust mitte tahta.
Ausõna, niipea kui saab, laske vaktsineerida. Ükskord saab nii kui nii. Ja hoidke ennast ikka.

Vaata ka:

horoskoop numbrid

Horoskoop tervis-heaolu: Teisipäev 21 maid 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Täna on oluline keskenduda oma energiat taastavale tegevusele. Füüsiline

taiskuu horoskoop minuaeg.com

Horoskoop Karjäär ja töö: Teisipäev 21 maid 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tänane päev toob sinu karjääri energiat ja motivatsiooni. Marsi