Monday , 16 September 2024
gripp

Nädalaga lisandus 89 gripijuhtu

20. nädala jooksul registreeriti 2107 ägedate respiratoorsete nakkuste haigusjuhtu, neist 43,1% olid kuni 14-aastased lapsed.

Lisandus 89 gripijuhtu. Laboratoorselt kinnitati 41 haigusjuhtu: 2 A- ja 39 B-gripiviirust. Grippi haigestumine ja hospitaliseerimine on langemas. Esialgsetel andmetel on sel hooajal esinenud kokku 1496 gripiga seotud hospitaliseerimist ning 113 surmajuhtu. Üle 90% hospitaliseeritutest olid vaktsineerimata.

Hingamisteede viirusnakkusi põhjustavatest viirustest oli haigestumine valdavalt seotud rinoviirusega ja B-gripiviirusega. Muudest viirustest tuvastati adeno- ja paragripiviiruseid.

COVID-19 haigestumus on jõudnud hooajavälistele foontasemele. 20. nädala jooksul registreeriti 120 COVID-19 haigusjuhtu, millest 36 kinnitati laboratoorselt. COVID-19 andmeid koroonaviiruse levimuse ja haigestumuse kohta vaadata koroonaviiruse andmestikust.

Gripi statistikat saab vaadata: https://www.terviseamet.ee/et/nakkushaigused/tervishoiutootajale/nakkush….

Vaata ka:

pound euro exchange rate brexit news dollar gbp latest 899653

Üks tähemärk saab septembrikuus suure summa raha.

Planeetidel on meile ilusaid üllatusi varuks selle aasta septembrikuuks. Mõned tähemärgid leiavad sellel kuul armastuse,

aFEP 4102

Hussar ja Mihkelson rääkisid Serbia välisministriga Ukraina toetamise tähtsusest

Riigikogu esimees Lauri Hussar ja väliskomisjoni esimees Marko Mihkelson arutasid täna Serbia välisministri Marko Ðjurićiga