Thursday , 19 September 2024
turvavaravad minuaeg.com

Uued ID-kaardid aktiveerivad kaupluste turvaväravaid.

Riigi Infosüsteemi Ameti (RIA) teated näitavad, et hiljuti väljastatud ID-kaardid aktiveerivad mõnikord kaupluste turvaväravaid. Kuigi amet on teadlik nendest juhtumitest, ei näe nad vajadust kaarte vahetada.

Kaupluste töötajad ja sotsiaalmeedia kasutajad on märganud, et turvaväravad hakkavad viimasel ajal tihti ootamatult piiksuma. See on eriti levinud uue ID-kaardi kasutajate seas, teatas “Aktuaalne kaamera”.

Martin Lambing RIA elektroonilise identiteedi osakonnast selgitab, et probleem võib tekkida mitme kaardi – ID-kaardi, ühistranspordi kaardi ja pangakaardi – koostoimest, mis kõik sisaldavad teatud tehnoloogiat.

“Aktuaalse kaamera” test näitas, et konkreetse rahakoti sisaldavate kaartidega kõndides aktiveerus umbes poolte kaupluste turvaväravad.

Lambing rõhutab, et tavaliselt peaks kaartide tehnoloogia ja turvaväravate süsteemid omavahel hästi toimima, ilma et tekiks selliseid probleeme.

See küsimus sai eriti teravaks pärast uue ID-kaardi lisamist rahakotti. Lambing märgib, et sellise reaktsiooni põhjustavad kaardid võivad olla harvad.

Lambing soovitab uurida, kas probleem tuleneb kaardi tehnoloogiast või turvavärava tundlikkusest, ja annab nõu kaartide järjestuse muutmiseks rahakotis.

Sotsiaalmeedias jagatakse samuti näpunäiteid, kuidas vältida turvaväravate aktiveerimist – näiteks hoida rahakotti kauplusest väljudes käes ja kõrgemal turvaväravatest.

Vaata ka:

photo 1587773403675 ba676c122bf3

Rahandusministeerium: Alkoholiaktsiisi ja Käibemaksu Tõus Võib Suurendada Piirikaubandust, Kuid Tarbimine Väheneb

Rahandusministeerium prognoosib, et käibemaksu ja alkoholiaktsiisi tõus võib oluliselt suurendada piirikaubanduse osakaalu Eesti inimeste alkoholitarbimises,

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pööra tähelepanu oma energiatasele. Tänane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *