Huvitavat

TAAVI LIBE TEGI ÕUDSA ülestunnistuse oma lapsepõlve kohta

Taavi Libe sattus esmaspäeval jahmatavasse seksiskandaali. Nimelt jõudis meediasse info selle kohta, et Taavi saadab väidetavalt võõrastele naistele seksiga seonduvaid sõnumeid.

Taavi tegi sellekohase postituse ka sotsiaalmeedias ning kinnitas, et see on tõepoolest nii.“See vastab tõele. Olen suurema osa oma täiskasvanuelust hädas olnud vaimsete probleemidega, mille jaoks mul terminit pole, aga ilmselt on see sõltuvus igasuguse seksuaalse sisuga seotud adrenaliinist,” kirjutas ta.


Nüüd tegi mees aga õõvastava paljastuse ka oma lapsepõlve kohta. “Mind on lapsepõlves seksuaalselt väärkoheldud, aga ma ei taha midagi täpsustada, seda inimest ei ole enam,” paljastas Taavi Eesti Ekspressile antud intervjuus jahmatava tõe.

„Eestis on sõltuvused tabuteemad, eriti need, mille puhul pole täpselt aru saada, milles sõltuvus seisneb. Nagu mul. Ma ei oskagi täpselt öelda, mis see täpne termin on mu sõltuvusele, kuid dr Google ja mõned terapeudid on jõudnud järeldusele, et mul võib olla seksisõltuvus. Ma tean, et paljud ei peagi seda sõltuvuseks, kuid kuskilt peab hakkama seda lahti harutama. Ma ei ole seni õigesse ravikohta jõudnud. Täna (esmaspäeval – EE), pärast Facebooki postituse tegemist, on mulle pakkunud abi kaks perearsti, nad tahaksid teha hindamise, et edasi minna.

Olen saanud valdavalt toetavat vastukaja: paar tuttavat on rääkinud enda samalaadsest sõltuvusest ja andnud mõne soovituse; paar on kirjutanud, et neil oli sama mure, nad on üle saanud; paar inimest on kirjutanud, et neilgi on sama mure, et kui abi saan, andku neilegi märku. Neil on pered, kardavad neist ilma jääda. Nii TV3 kui ka Raadio 2 ülemused olid toetavad, ütlesid, et s..t lugu, aga nad toetavad mind.

Refereeritud artikli täistekst Eesti Ekspressis.

Jaga
Back to top button