Neljapäev , 28 september 2023
Erakorralised uudised
218652 680x450 horoscope wheel signs 650x430 1 600x397 2

Päivän horoskooppi keskiviikko 15.3.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Elämässäsi on nyt kerrostumia, jotka eivät ole kovin näkyviä. Kulissientakainen toiminta tai tarkkailijan rooli sopisi sinulle hyvin näinä aikoina. Oman ja toisen psyyken tarkastelu voi olla syystä tai toisesta esillä ja tämä voi vaikuttaa myös parisuhteeseen. Lusikka on otettava kauniiseen käteen!

Härkä (20.4.-20.5.)

Planeetat lennättelevät sinua tai lähiympäristössäsi olevia ihmisiä nyt sellaisella vauhdilla, että on ollut jopa vaikea tarttua kunnolla kiinni mistään. Juuri nyt parin päivän ajan ainakin kuu on kauriin merkissä, joka edustaa maaelementtiä, joten siinä on pitoa. Salaperäinen ihastuminen voi tuntua kohtalokkaalta!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Taivaita hipovia seikkoja saattaa olla esillä omassa elämässäsi ja ennenkuulumattomat haaveet tekevät vahvasti tuloaan! Tämä voi olla myös heijastuma lähipiiristä tai työympäristöstä, joissa ei aikailla turhien rutiinien parissa. Antaumuksellinen toiminta saattaa tulla luoksesi voimakkaammin!

Rapu (21.6.-22.7.)

Onko uusia, uljaita maailmoja näkökentässä, joka on kohdallasi laajentunut huomattavasti viime aikoina? Laajat sfäärit voivat käsittää enemmän tekemistä eri paikkakuntien kanssa ja kohottavia kokemuksia tai aseman parantumista ylipäätään. Ihmissuhdeoivallus on näiden päivien tärkein juttu!

Leijona (23.7.-22.8.)

Se, miten taitoja ja kykyjä yhdistetään tuottavuuden välikappaleeksi voi olla muutoksessa näinä päivinä erityisesti, ja asioissa vaaditaan luovimista ja herkkää tunnustelua. Arviot saattavat jossain kohtaa mennä pieleen ameebamaisen Neptunuksen voimakkaasta otteesta johtuen. Iskeekö kaukokaipuu erääseen ihmiseen?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Unelmien heittäminen ilmoille voi olla näiden viikkojen juttu, eikä eteerinen ilmapiiri ole vielä väistynyt. Ehkä näet mahdollisuuksia siellä, missä niitä ei oikeasti ole tai parhaimmillaan uskallat lähteä toteuttamaan pitkäaikaista unelmaa! Älä usko heti, mitä uusi tuttavuus sanoo tai esittää olevansa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Jokin asumukseen, asuinoloihin tai perheeseen tai sen traditioihin liittyvä seikka voi olla mielessäsi. Näinä aikoina kuitenkin Neptunus-planeetan voimakkaat värähtelyt askarruttavat kaikkia ja sinun kohdallasi sen myötä olisi hyvä luovia työelämässä tai jaksamisessa kuin kala vedessä.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Jotkut harrastuksiin ja luovuuteen liittyvät toimintamuodot voivat tulla kulminaatiopisteeseen, jossa ilmenee tarunhohtoisia elementtejä. Tekeminen vesimäisten teemojen parissa voi kiinnostaa ennätysmäärin, ja uintiakin voisi suositella tähän hätään. Rakkautta voi löytyä tv-ruudusta tai musiikin parista!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kaikkia merkkejä koskettava auringon, Merkuriuksen ja Neptunuksen yhtymä voi osoittautua paljon haaveilua herättäväksi sinunkin kohdallasi. Haluatko jollain tavalla yhdistää kotielämään tai perheympyröihin unenomaisia, rauhallisia elementtejä vai houkuttaako unelma-asunnon hankinta?

Kauris (21.12.-19.1.)

Vallalla olevat Neptunuksen virtaavat, unenomaiset tai vaikeasti hahmotettavat energiat eivät ongelmitta yhdy merkkisi konkreettisten puolien kanssa. Saat ilmapiiristä parhaat palat, jos päästät irti liiallisesta kontrollista ainakin muutamaksi päiväksi. Mielen tasolla kuvalliset teematkin voivat antaa paljon!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Materiaalisen haaveen toteutus voi olla vahvana mielessäsi tai sitten olet jopa toteuttamassa sitä. Nämä haaveet eivät todennäköisesti liity kuitenkaan perinteiseen materiaan vaan johonkin eteerisempään, ilmavampaan, uutta luovuutta tai henkistä hyvinvointia sallivampaan. Lähipiirissä on syväsukellus suhteeseen!

Kalat (19.2.-19.3.)

Realismi ja rutiinitehtävät eivät oikein kuulu tähän planetaariseen ilmapiiriin, joka on pikemminkin täynnä haaveita ja mielikuvitusta. Näiden parin päivän aikana ihmeellinenkin on mahdollista tai päinvastoin, luulet mielikuvaa todeksi. Summa summarum, anna itsesi vaellella sopivasti muissa maailmoissa!

Vaata ka:

1533274haa71t4 NukOFS

Soomlased suplevad elektris, Eestis tuleb maksta kümme korda rohkem

Kui Eestis maksis börsielekter eelmisel nädalal keskmiselt 10,6 senti kilovatt-tund, siis Soomes vaid 0,6 senti. …