Neljapäev , 29 veebruar 2024
Erakorralised uudised
liane metzler B32qg6Ua34Y unsplash

Mõned Isadepäeva luuletused, mis tähistavad seda erilist päeva ja isade rolli meie elus

1. “Isa Kingitus”

Isa sõnad kui tarkuse allikas, ta naeratus soe nagu päikesekiir. Iga hetk koos temaga on nagu kallis kalliskivi, Isadepäeval meenutame, kui oluline ta meil. Ta õpetused, nagu majakas teel, juhivad meid läbi tormi ja tuule. Täna, isa, sulle me ütleme, et oled meie südames igavesti suur.

2. “Kaugel, Kuid Südames”

Kuigi sa oled kaugel, hoides meid eemal, sinu armastus on meiega iga päev. Isadepäeval, isa, saada meile oma soojad tunded, ja tea, et sinu mälestus meie südames püsib. Sa õpetasid meid tugevaks, julgeks olema, ja nüüd, eemal, tunneme sinu tugevust. Sinu pärand, isa, elab meis edasi, tähistame sind, isegi kui oled kaugel.

3. “Isa, Minu Kangelane”

Minu isa, minu kangelane, alati nii tugev, sinu julgus, sinu naer, sinu armastav hing. Täna me tähistame sind, sinu pühendumist ja hoolt, Isadepäeval, isa, sina oled meie päeva pärl. Sinu õpetused, sinu lood, nii väärtuslikud ja head, juhivad meid elus, nagu tähed öises taevavõlvil. Isa, meie kangelane, täna oleme sulle nii tänulikud, sinu armastuse ja juhatuse eest, mis on meile nii oluline.

4. “Isa, Minu Esimene Sõber”

Isa, minu esimene sõber, minu esimene õpetaja, sina õpetasid mulle elu, naeru ja armastust. Täna, Isadepäeval, tänan sind kõige eest, sinu kannatlikkuse, hoolivuse ja lõputu toetuse eest. Sinu naeratus, nagu päikesepaiste, valgustab mu päeva, sinu nõuanded, nagu tarkuse varandus, juhivad mu teed. Isa, sa oled alati minu jaoks olemas, igal sammul, täna, tähistame sind, minu esimene ja igavene sõber.

Vaata ka:

90523589 2910115582368687 8203878982697877504 o

29.02.24 Ööpäeva liiklusinfo ja õnnetused

Eile toimus 2 liiklusõnnetust. Juhtimiselt kõrvaldati 1 alkoholi või narko tarvitamistunnustega sõidukijuhti. Liiklusõnnetused 28.02.2024 kella

horoskoop

Horoskoop – Neljapäev 29 veebruar 2024

Sõnn (20. aprill – 20. mai): “Arutelud sõprade, partnerite ja avalikkusega on täna edukad. Keegi

error: Sisu on kaitstud!