Teisipäev , 30 aprill 2024
Erakorralised uudised
candles g6b8e1541a 640

USKUMATU: Juhtimisõiguseta mees sõitis mais 6-kuuse tütruku surnuks ja täna ajas taas inimese äärepealt alla.

Väikelapse surmaga lõppenud õnnetuses osalenud autojuht ajas nüüd äärepealt jalakäijad alla

 

Tartu jaoskonna menetlusjuht Timo Reinthali sõnul sai politsei täna teate, et Tartus sõidab ringi kahtlase sõidustiiliga Volvo, mis teeb ohtlikke manöövreid. „Politseipatrull reageeris sellele vihjele ning kõrvaldas sõiduki roolist 83-aastase mehe,“ ütles Reinthal.

Tegu on sama meesterahva, kes põjustas mai alguses liiklusõnnetuse, kus sai viga naine, kes lükkas lapsevankrit. Lapsevankris olnud laps hukkus vigastuste tagajärjel haiglas.

aFEP 8460

Politseinikud võtsid Volvo hoiule ning viisid mehe tema tervisliku seisundi hindamiseks raviasutusse. Täpsemad asjaolud selguvad menetluse käigus.

Sotsiaalmeedia grupis „Märgatud Tartus“ tegi tartlane postituse, kus märkis, et meesterahvas sōitis läbi mitme punase tule ning ajas äärepealt teed ületavad jalakäijad alla. „Ta on ohtlik!“ kirjutas tartlane postituses.

«Palun eemaldage oma sõber/pereliige liiklusest – ta on ohtlik!» Täna Tartus mitme punase tule alt läbi sõitnud autojuht põhjustas kevadel raske liiklusõnnetuse, mille tagajärjel suri kaheksakuune laps. Väidetavalt teisaldas politsei täna sõiduki valvega parklasse.

Mai alguses juhtus Tartus Aruküla teel liiklusõnnetus, kui sõiduautot Volvo juhtinud eakas mees ei pannud tähele ülekäigurajal teed ületanud naist lapsevankriga. Kokkupõrke tagajärjel said naine ja väikelaps viga ning meedikud viisid nad haiglasse. Laps suri hiljem haiglas.

Politsei teatel ei pannud Volvot juhtinud eakas mees tähele ülekäigurajal teed ületanud naist lapsevankriga. Volvo liikus mööda Puiestee tänavat suunaga Jõgeva poole ja sõitis aeglustamata otsa ülekäigurada ületama hakanud naisele, kel oli lapsevanker ees.

Politsei alustas kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi 423 järgi, mis käsitleb sõidukijuhi poolt liiklusnõuete ja sõiduki käitusnõuete rikkumist ettevaatamatusest, kui sellega on põhjustatud raske tervisekahjustus või surm.

365974628 838050824592671 1737992419498557352 n

29.10.2021 kell 10.42 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Sõle ja Manufaktuuri tn ristmikul, kus vastava kategooria
29.10.2021 kell 10.42 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Sõle ja Manufaktuuri tn ristmikul, kus vastava kategooria juhtimisõiguseta 69-aastane mees sõitis sõiduautoga Kia Picanto otsa ülekäigurajal lapsevankriga sõiduteed ületanud 25-aastasele naisele. Lapsevankris olnud 6-kuune tüdruk toimetati Tallinna Lastehaiglasse. Liiklusõnnetuse asjaolud on täpsustamisel.

6 kuune laps suri haiglas  🙁

Vaata ka:

dutch shepherd 5140887 1280

Tollikoer aitas Soomes avastada 12 kilo kanepit

Toll on uurinud suure kanepipartii importi, mis selgus 2023. aasta juulis seoses tollikontrolliga Vantaal. Tollikoer