Wednesday , 23 October 2024
Erakorralised uudised
candles g6b8e1541a 640

Gaasiõnnetuses Tallinnas hukkus 8-aastane laps ja tema vanaisa.

Laupäeval avastati Põhja-Tallinna korterist 71-aastase mehe elutu keha ja tema raskes seisundis 8-aastane lapselaps, kes paraku hiljem haiglas suri.

Politsei sai teate õnnetusest Põhja-Tallinna korteris laupäeval veidi enne kella 21. Kiirreageerinud päästetöötajad avastasid korterist vingugaasi lekke.

Põhja prefektuuri isikuvastaste kuritegude talituse juhi Hisko Varese sõnul leiti korterist 71-aastase mehe elutu keha ning raskes seisundis 8-aastane poiss, kes viidi haiglasse. Kahjuks ei õnnestunud arstidel poisi elu päästa ja ta suri haiglas.

Varese selgitas, et päästjad avastasid korteri vannitoast gaasiseadme. “Esialgsetel andmetel ei olnud korteris näha suitsu- ega vingugaasiandureid. Juhtunu osas on alustatud kriminaalmenetlus, et selgitada välja kõik traagilise sündmuse asjaolud.”

Õnnetusest andis häirekeskusele teada korteris viibinud 66-aastane vanaema. Talle anti esmaabi ja ta lubati kodusele ravile.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Stefantšuk Riigikogus: me ei saa muuta geograafiat, aga saame koos muuta tulevikus ajalugu

Ukraina parlamendi esimees Ruslan Stefantšuk tänas Eestit Ukrainale osutatud toetuse ja abi eest, kutsus toetama

Isik 1

Politsei palub abi kuriteos kahtlustatavate tuvastamisel

Politsei palub abi fotodel olevate meeste tuvastamisel. Mehi kahtlustatakse varavastastes kuritegudes.Kõigil, kel on infot nende