Sunday , 8 September 2024
Erakorralised uudised
armastushorokoopminuaeg.com

Armastuse horokoop – Laupäev 24 veebruar 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill)
Täna on suurepärane päev armastuse väljendamiseks. Ole avatud ja aus oma tunnetest, ning võid leida, et suhe süveneb uuel ja põneval moel.

Sõnn (20. aprill – 20. mai)
Võta aeg maha ja keskendu oma partnerile. Ühine lõõgastus või hobi võib teid mõlemat lähendada ja süvendada teievahelist sidet.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni)
Suhtlus on täna võtmetähtsusega. Räägi oma kaaslasega avameelselt oma soovidest ja unistustest. Kuula ka nende omi, et mõista paremini nende südamesoove.

Vähk (21. juuni – 22. juuli)
Täna võid tunda vajadust veeta rohkem kvaliteetaega kodus koos lähedastega. Korralda õhtusöök või vaata koos filmi, et tugevdada oma emotsionaalseid sidemeid.

Lõvi (23. juuli – 22. august)
Sinu karisma ja särav isiksus toovad täna armastuse valdkonnas edu. Ole julge ja võta initsiatiiv, kui soovid kellegi erilise tähelepanu võita.

Neitsi (23. august – 22. september)
Täna on hea päev mõelda oma suhte tulevikule. Planeeri koos partneriga tulevasi eesmärke ja unistusi, et teie suhe kasvaks ja areneks.

Kaalud (23. september – 22. oktoober)
Sinu loomulik võlu ja diplomaatia aitavad täna lahendada igasuguseid suhteprobleeme. Kasuta oma oskust leida kompromisse, et parandada suhteid armastatuga.

Skorpion (23. oktoober – 21. november)
Täna võid kogeda kirglikke hetki. Ole avatud ja aus oma tunnetest ning ära karda näidata oma tõelist mina.

Ambur (22. november – 21. detsember)
Seiklus kutsub! Planeeri oma partneriga põnev ettevõtmine või reis, mis toob teid lähemale ja lubab üheskoos uusi mälestusi luua.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar)
Täna on hea päev keskenduda oma suhte kindlale alusele. Arutage oma väärtusi ja veenduge, et teie tulevikuplaanid on omavahel kooskõlas.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar)
Täna võid tunda vajadust oma iseseisvuse järele. Kommunikeeri oma vajadusi partnerile mõistvalt, et leida tasakaal isikliku ruumi ja läheduse vahel.

Kalad (19. veebruar – 20. märts)
Sinu tundlikkus ja empaatiavõime tugevdavad täna armastuse sidemeid. Jagage oma tundeid ja unistusi, et süvendada emotsionaalset ühendust.

Vaata ka:

loto

Loto Horoskoop: Laupäev 7 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill): Tänane päev võib sulle tuua ootamatuid võimalusi ja õnne.

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: laupäev 7 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill): Täna tunned end energiliselt ja valmis aktiivseteks tegevusteks. Füüsiline