Saturday , 7 September 2024
Erakorralised uudised
horoskoop

Nädalavahetuse horoskoop 2.12 – 3.12.23

Jäär (21. märts – 19. aprill): Nädalavahetus võib tuua sulle võimaluse seiklusteks ja uute kogemuste otsimiseks. Olgu see spontaanne reis või uue hobi proovimine, julgustatakse sind avatud meelega uutele võimalustele.

Sõnn (20. aprill – 20. mai): Võid tunda end eriti mugavalt koduses keskkonnas. See on suurepärane aeg lõõgastumiseks, pere ja lähedastega aja veetmiseks ning enda hoolitsemiseks.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni): Sinu suhtlemisoskus ja sarm võivad olla nädalavahetusel eriti esile tõusnud. Leiad end võib-olla erinevatel sündmustel ja kohtumistel ning naudid vestlusi erinevate inimestega.

Vähk (21. juuni – 22. juuli): Nädalavahetus võib tuua emotsionaalseid hetki ja sügavaid vestlusi. Oluline on võtta aega enda ja oma tunnete jaoks ning jagada neid lähedastega, kes sind mõistavad.

Lõvi (23. juuli – 22. august): Sinu loomingulisus ja sära võivad särada nädalavahetusel. Võid leida end kunsti või loominguliste tegevuste juurest, mis toovad sulle rõõmu ja eneseväljendusvõimalusi.

Neitsi (23. august – 22. september): Võid tunda vajadust organiseerituse ja korrastatuse järele. See on suurepärane aeg kodu koristamiseks või plaanide tegemiseks tulevikuks.

Kaalud (23. september – 22. oktoober): Nädalavahetus võib tuua tasakaalu otsimist suhetes ja sotsiaalsetes olukordades. Oluline on leida harmoonia enda ja teiste vahel ning võtta aega ka iseendale.

Skorpion (23. oktoober – 21. november): Nädalavahetus võib tuua sügavamaid mõtteid ja sisemise uurimise aega. Võid tunda soovi tegeleda sügavamate huvialadega või mediteerida ja mõelda elu suurematele küsimustele.

Ambur (22. november – 21. detsember): Oled seikluslikul lainel. Proovi midagi uut, lähed loodusesse või planeeri põnev tegevus, mis annab sulle adrenaliini ja rõõmu.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar): Nädalavahetus võib tuua fookusesse karjääri ja eesmärgid. Võid leida end tööprojektide või eesmärkidega tegelemas, kuid püüa leida ka aega puhkuseks ja lõõgastumiseks.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar): Sinu sotsiaalsus ja unikaalsus võivad nädalavahetusel särama panna. Olgu see siis kohtumine sõpradega või uute ideede jagamine, naudi oma erilist lähenemist elule.

Kalad (19. veebruar – 20. märts): Võid tunda suuremat intuitsiooni ja empaatiavõimet nädalavahetusel. Leia aega enda jaoks, mediteeri või keskendu loovatele tegevustele, mis toidavad sinu hinge.

Vaata ka:

loto

Loto Horoskoop: Laupäev 7 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill): Tänane päev võib sulle tuua ootamatuid võimalusi ja õnne.

horoskoop armastus

Armastuse Horoskoop – Laupäev 7 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill): Tänane päev võib tuua su ellu kirge ja seiklusi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *