Thursday , 19 September 2024
omniva minuaeg.com 1

Omniva revolutsioon: Postiautodest saavad elektrilised kullerid.


Omniva juht Mart Mägi on avaldanud plaani kasutada ettevõtte postiautosid tõhusamalt, pakkudes välja, et sõidukid võiksid edaspidi töötada ainult elektri toel. Selle saavutamiseks on vaja suurendada autode kasutusaega. Üheks lahenduseks on kaupade ja toidu kojutoomisteenus. Omniva eesmärk on 2030. aastaks vähendada oma ökoloogilist jalajälge poole võrra, mis tähendab, et ettevõtte 1117 sõidukist koosnev autopark, mis läbib kolme Balti riiki aastas kokku üle 30 miljoni kilomeetri, hakkab suures osas kasutama elektrienergiat.

Mägi tõi välja, et praegu on autopargi piiranguks sõidukite kasutamine vaid kuus kuni kaheksa tundi päevas, samal ajal kui ülejäänud aja need seisavad kasutult. Lahenduse leidmiseks on Omniva kaasanud endise politseijuhi Elmar Vaheri, kes aitab leida viise autopargi tõhusamaks kasutamiseks. Üheks võimalikuks lahenduseks on postiautode kasutamine kullerteenuste pakkumiseks väljaspool tööaega.

Mägi mainis, et Omniva kaalub tõsiselt postiautode kasutamist lisatulu genereerimiseks, näiteks toidu ja kaupade kojuvedu pakkudes, sarnaselt Wolti ja Bolti teenustele. Omniva on juba alustanud koostööd suurte jaekaubandusettevõtetega ning tegeleb andmevahetusplatvormi loomisega, et kevadel alustada pilootprojektidega.

Vaata ka:

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pööra tähelepanu oma energiatasele. Tänane

loto

Loto Horoskoop – Reede 20 september 2024

Loto horoskoop reedeks, 20. september 2024, toob igale tähemärgile soovitusi, kuidas läheneda loteriivõitudele ja rahaasjadele:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *