Thursday , 19 September 2024
auto

Võrklaev lubab automaksu kehtestamisel arvestada maa ja linna erinevustega

Rahandusminister Mart Võrklaev ütles, et järgmisel nädalal saab avalikuks automaksu väljatöötamise kavatsus (VTK), mis arvestab tema sõnul seda, et autostumine on suur probleem linnades ning et maapiirkondades on autopark inimestel vanem ja auto tihti ka ainus võimalus liiklemiseks.

LOE KA:Autoomanike liit alustab allkirjade kogumist automaksu vastu

“Me oleme teinud päris põhjalikku tööd. Koostanud väljatöötamiskavatsuse nii, nagu seaduseloome hea tava ette seda näeb. Pakume seal erinevaid mõtteid, kuidas seda teha ja ootame aktiivset tagasisidet. Lootus on, et me järgmise nädala keskpaigas tuleme VTK-ga välja,” ütles Võrklaev ERR-ile antud pikemas usutluses, mida saab lugeda neljapäeval ERR-i portaalist.

LOE KA:TÄIENDATUD: AUTOMAKSU tuleb tasuda registreerimisel ja iga-aastast maksu, ka seisva sõiduki eest

Võrklaev ütles, et automaksu debatt on olnud ühiskonnas elav alates hetkest, mil uus valitsus selle mõtte välja käis, kuid VTK-s on mindud palju konkreetsemaks ja arvestatud ka seda, mis mõtteid senises debatis välja käidud.

allikas: err.ee

Vaata ka:

euro

71-aastane naisterahvas kaotas netikelmidele väga suure summa raha

Ida prefektuuri ööpäevainfo Ida-Virumaa Politseisse pöördus 71-aastane naine, kes sai telefonikõne, milles väideti, et tema

ark

Tänasest on kasutusel uued B-kategooria teooriaeksami küsimused

Transpordiamet uuendas ja kaasajastas liiklusteooriaeksami küsimusi. Kui rasketehnika teooriaeksamitel on uued küsimused kasutusel juba 12.