Sunday , 8 September 2024
Erakorralised uudised
horoscope 2

Loe millisel 3 tähemärgil tuleb reede 20.01 hea või keeruline päevillise

Keeruline päev tuleb

1. Sõnn
2. Skorpion
3. Lõvi

  1. Kaalud
    2. Ambur
    3. Veevalaja

Jäär 21. märts – 20. aprill

Teie meeleolu on täna veidi kõikuv. Tänu sellisele ebastabiilsusele võivad tekkida probleemid koostöö tegemisel. Nüüd on kasulikum olla sõltumatu.

Sõn 21. aprill – 20. mai

Tunnete täna tüdimust oma igapäevase elu suhtes. Suureneb vajadus romantika ja originaalsete ettevõtmiste suhtes. Hea päev loomingulisteks avastusteks.

Kaksiku 21. mai – 21. juuni

Nüüd on hea päev uute ettevõtmiste alustamiseks. Kui lükkate täna käima mõne projekti, siis hakkab see tõenäoliselt väga hoogsalt edasi liikuma.

Vähk 22. juuni – 22. juuli

Olete täna praktiline ja eelistate tegutseda kodus. Võimalik, et hakkate märkama tegemata töid, mis ripakil olnud. Hea aeg remondi alustamiseks.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Teie jaoks hakkab nüüd keegi vastassugupoole esindaja tähtsat rolli mängima. Püüate võita positiivset tähelepanu ja imetlust. Kired löövad lõkkele.

Neitsi

23. august – 22. september

Väga võimalik, et kohtate täna kedagi, kellel on ebatavaline ja ekstreemsusesse kalduv hobi. Tunnete soovi oma elus midagi uut ja huvitavat proovida.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Nüüd on teie meeleolu üle keskmise. Ülemeelikud meeleolud võivad aga kaasa tuua pealiskaudsuse ja oma asjade hooletusse jätmise. Oht kaotada midagi.

Skorpion 24. oktoober – 22. november

Hindate täna ilu ja turvalisust. Hea päev puhkamiseks, omaette olemiseks ja kodusteks tegemisteks. Materiaalse olukorra ja partnerlussuhete paranemine.

Ambur 23. november – 21. detsember

Võimalik, et lähedane sõber või partner näitab teile täna välja oma salajased mõtted. Võite saada suure üllatuse osaliseks ning hakkate elu üle järele mõtlema. Kaljukits 22. detsember – 20. jaanuar

Võimalik on ametikoha muutmine või vanematest, sõpradest ja tuttavatest eemaldumine. See ei ole parim aeg reisimiseks ja välismaalastega suhtlemiseks.

Veevalaja 21. jaanuar – 18. veebruar

Nüüd muutub teie jaoks väga oluliseks see, et saaksite ennast loominguliselt väljendada. Ootate teiste inimeste käest positiivset vastukaja.

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Võimalikud on psüühiline labiilsus, depressioon ja tujukus. Püüdke säilitada enesekindlus ja vastutustunne. Pidage nõu mõne kogenud sõbraga.

Vaata ka:

raphael renter vG6ZbRoztr8 unsplash

Kas teadsid: lapsed peaks tegema päevas 17 000 sammu

Laste liikumisvajadus on suurem kui täiskasvanutel. Nad võiksid liikuda kahe kolmandiku võrra rohkem kui täiskasvanud

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Põhja-Eesti regionaalne kriisikomisjon kogunes korralisele istungile

Eile tutvustati Harjumaa kõigi omavalitsuste ja regiooni riigiasutuste esindajatele muudatusettepanekuid hädaolukorraseaduses, arenguid Eesti Varude Keskuses,