Neljapäev , 30 november 2023
test1

TEST: Vali oma seisuasend, milles enamasti seisad ja me ütleme sulle, milline inimene sa oled.

Kas soovite teada saada oma 100% tõelist mina? Milline on teie tõeline olemus, käitumine, tugevused, nõrkused, oskused, temperament teie valitud seismisstiili põhjal.

Kes ma olen Test: kas soovite teada saada oma 100% tõelist mina? Milline on teie tõeline olemus, käitumine, tugevused, nõrkused, oskused ja temperament teie valitud seismisstiili põhjal. Selles Kes ma olen testis on meil kolme tüüpi seisuasendid, mis paljastavad teie tõelise mina ja selle, kuidas teised teid näevad. Vali oma seisuasend, milles enamasti seisad ja me ütleme sulle, milline inimene sa oled.

Kes ma olen Test: valige oma positsioon, et leida oma tõeline mina

test1 1 jpg

1. Jalad veidi eemal
Kui te eelistate seista jalad veidi eemal, kajastub selles teie isiksuse eelistus võimu ja autoriteedi vastu. Te võite olla iseloomult käskiv ja pealehakkav. See seisukoht võib väljendada kõrget enesekindlust, mis ulatub vahel isegi ülbuseni. Te usute kindlalt oma teadmistesse, olete enesekindel oma seisukohtade väljendamisel ja ei karda neid jagada. Selline hoiak võimaldab teil füüsiliselt ja metafoorselt võtta palju ruumi ükskõik kus te viibite. Samuti võite kalduda olema oma vaadetega järjekindel ja muutumatu.

test1 2 jpg

Vaata ka:

jaasulataja

Hoiatus: Eestis reklaamitud imeline jääsulataja – tegelikkuses petuskeem.

Eestis levib sotsiaalmeedias reklaamikampaania, mis lubab “elektromagnetilise molekulaarse” tehnoloogiaga lume ja jää eemaldamist autodelt. Kampaania

venemaa

Välisministeerium uuendas reisihoiatust Venemaa kohta

Välisministeerium uuendas reisihoiatust Venemaa kohta ja soovitab Venemaale reisimist täielikult vältida, sest võimaliku rändesurve tõttu

error: Sisu on kaitstud!