Erakorralised uudised
nastya dulhiier 1oo PSe024s unsplash

Päivän horoskooppi torstai 14.9.2023

Oinas (20.3.-19.4.)
Planeetat liittyvät nyt voimakkaasti työasioihin, oli sitten kyse työstä rahan ansaitsemiseksi tai vaikkapa kotona tehtävistä erilaisista tehtävistä. Työnä voisi pitää myös kurinalaista asennetta terveys- tai ruokavalioaiheissa. Yhteistyöhanke saattaa teettää myös työtä tai sitten kyseessä on aktiivinen romantiikka.

Härkä (20.4.-20.5.)
Vapaa-aikaan ja luovaan asenteeseen liittyvä sektori on aktiivinen, sillä useampi planeetta kohdistaa vaikutustaan siihen. Se, miten olet omimmillasi asioiden parissa on siis tärkeää, ja olisi erittäin hyvä, että pääsisit toteuttamaan ainutlaatuisia ominaisuuksiasi. Venus voi aktivoida näyttäviä tunteita!

Kaksoset (21.5.-20.6.)
Planeetat pitävät sinua varsin valppaana ja valmiina toimimaan pienestäkin yllykkeestä. Ilmapiiri suosii siis kiireellisempää työntekoa ja todennäköisesti kiirettä tuleekin ovista ja ikkunoista! Voit saada parhaat palat harrastuksesta, ja niiden puitteissa voi syntyä lämpimiä keskusteluja ja ehkä muutakin!

Rapu (21.6.-22.7.)
Ajattelusi voi monipuolistua näinä aikoina ja erityisesti näinä päivinä, ja siihen voivat johtaa uudet virikkeet tai vaatimukset. Järkiperäisyys näyttäisi olevan kaikessa ajankohtaista, ja selkeää maalaisjärkeä käyttämällä pääset pitkälle. Ehkä on yhä aika hemmotella kumppania ruualla tai hieronnalla!

Leijona (23.7.-22.8.)
Oletkohan ollut viime aikoina keskittynyt tavaran kuskaamiseen tai niiden laittamiseen eri paikkoihin, vai tehdäänkö tällaista muutoin työympäristössä? Ehkä olet herännyt tarpeellisten tuotteiden ostamiseen, mutta hyvin järkiperäisesti. Turhaa glamouria et tunnu nyt tarvitsevan. Toki merkissäsi oleva Venus pitää estetiikkaa yllä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)
Vaikka voisit toivoakin rauhallisempaa oloa, ei se vieläkään näytä toteutuvan. Myös tämän illan uusikuu merkissäsi saattaa luoda uutta alkua, tai jatkoa sille, mikä alkoi jo pari viikkoa sitten. Täsmällistä, tehokasta ja muutakin merkillesi sopivaa tekemistä on tarjolla. Aikaa ei ole romantiikkaan!

Vaaka (23.9.-22.10.)
Jakso voi olla varsin erikoinen siihen nähden, mitä salaperäisyyttä korostavat planeetat tarkoittavat juuri nyt. Ainakin asioita pohditaan kulissien takana tai valmistellaan myöhempää esiintuloa. Perusjärjen ulottumattomissa olevat aiheet voivat kiinnostaa. Anna arvoa yksinololle ja rauhoittumiselle!

Skorpioni (23.10.-21.11.)
Poikkeuksellisen paljon planeettoja sijoittuu verkostolliselle sektorillesi, mikä edesauttaa verkoston kasvattamista ja jonkinlaisen taloudellisen hyödyn saamista verkostosta. Sosiaalinen mediakin on nyt esillä ja sen hyödyntämistä ehkä kehitetään. Onko ylpeys tai arvokkuus sanellut suhteen ehtoja viime aikoina?

Jousimies (22.11.-20.12.)
Tämäniltainen uusikuu näyttäisi pyrkivän saamaan sinut keskittymään uraasi liittyvään yksityiskohtaan tai urasi kehittämiseen jollain tavalla. Tällainen hyvin järkiperäinen vaihe saa sinut myös huomaamaan, missä olet ehkä aiemmin tehnyt virheen. Venus saa yhä ajattelemaan muualla olevaa ihanaa paikkaa!

Kauris (21.12.-19.1.)
Nyt voisi melkein suositella, että laajennat kokemuskenttääsi. Sama ohje voi päteä vielä viikkoja. Voisit vaikka tutustua uuteen paikkakuntaan ja sen tarjontaan, jopa työn tai työnomaisen aiheen kannalta. Tunnepuolella on vieläkin elementtejä, jotka vetävät hiukan syrjemmälle tai pitämään asian verhon takana!

Vesimies (20.1.-18.2.)
Merkkiisi kohdistuu paljon vaikutuksia, jotka saavat pohtimaan kaikkea sellaista, joka liittyy valta-asetelmiin ihmisten välillä. Ehkä pyrit itsekin vaikuttamaan vaivihkaa ja saamaan siten tahtosi perille. Kaikki ei ole sitä miltä näyttää, mutta se ei menoa haittaa. Mukavaa reissaamista voi tulla kivan seuran perässä!

Kalat (19.2.-19.3.)
Monenlaisessa kanssakäymisessä saattaa olla piirteitä, joita ei usein tule. Olet ehkä pohtinut menneisyyttä ja olet lähtemässä yrittämään jotain poikkeuksellista työssä tai harrastuksessa. Kaikessa tarvitaan keskittymistä ja jäsentämistä, ja ehkä odottamistakin siinä sivussa. Unelmointiin ei kaiketi ole aikaa!

Vaata ka:

taroskoop minuaeg.com

Taroskoop: Teisipäev, 18. juuni 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Kaart: Sauade Äss Täna tõotab tulla energiline ja inspireeriv

horoskoop

Horoskoop – Teisipäev 18 juuni 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Täna oled täis energiat ja valmis võtma vastu uusi