Pühapäev , 3 märts 2024
Erakorralised uudised
horoscope g48774d832 640

Päivän horoskooppi tiistai 9.5.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Onkohan suhtautumisessasi materiaan tai rahan ansaitsemiseen tapahtumassa isompikin muutos? Voi olla, että tänäänkin näissä aiheissa on hyvä valmistautua muutokseen. Jokin modernisointi voi kiinnostaa, kuten uudenaikaisen tavaran hankinta. Nyt on luvassa jännitettä kotiasioiden ja työelämän välillä.

Härkä (20.4.-20.5.)

Näinä päivinä elämässäsi voi olla kyse liikkumisesta tai matkustamisesta. Yhtä lailla mielen liikkeet ovat joidenkin kohdalla se merkittävin alue, ja tiedon hankinta. Tietoa hankitaan parin viikon ajan lähinnä tunnepohjaisesti, ja kokemusperäinen tai muu kirjallisuus voi antaa paljon. Oikeat sanat ovat tärkeitä!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Pitkäaikainen Saturnus-planeetta toimii koko ajan taustekijänä ja saa sinut pohtimaan työuraasi ja päämääriäsi toden teolla. Näiden parin vuoden aikana voi olla, että päädyt muuttamaan kokonaan suuntaasi tai saat päinvastoin lisää vastuuta. Nyt voi olla aika pysähtyä siihen, miten talous liittyy suhteeseen!

Rapu (21.6.-22.7.)

Luulisi sinulla olevan tunnepitoista aikaa, jolloin sisälläsi voi myllertää monella tavalla. Joskus siihen voi liittyä kärkeviäkin reaktioita tai jonkun mielestäsi rajoittavan tahon vastustamista. Ryhmä- tai tiimitasolla voi olla esillä kaikenlaista uutta ja yllättävää tai sitten hierarkiassa on meneillään muutos.

Leijona (23.7.-22.8.)

Jokin korkealentoinen, ehkä muutoksen tuuliin suuntautuva viimeaikainen matkasi jatkuu ja dynaamisia vaiheita voi tänäänkin olla tiedossa. Ei välttämättä mitään suurta, mutta odottamatonta tai yllättävää. Toisaalta ilmassa on myös jotain aivan toisenlaista, mikä vetää sinua sivummalle tai pois keskeisiltä paikoilta.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Saturnus on taustalla tuomassa teemoja vastuusta tai vaikuttamisesta ehkä suurempiin rakenteisiin tai tiiviimpään yhteistyöhön. Pidä siis punaisena lankana näiden seikkojen huomioiminen vielä pitkään. Sinulta luonnistuisi näinä viikkoina hyvin toimiminen perheenomaisessa ryhmässä!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Nyt on ehkä taas viikkojen jälkeen jokin kotiasia tulossa tapetille ainakin pariksi päiväksi. Perheen huomioiminen saattaa liittyä elämääsi nyt monien koukeroiden kautta. Ehkä pohdinnan alla on läheisen päämäärä tai työ. Turvallisuus saattaa olla teema, joka tuntuu läheiseltä. Tunnetta, jopa kiihkoa on ilmassa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sinulla näyttäisi olevan yhä enemmän intoa kehittää jotain, mikä vie kauas, pois paikkakunnaltasi tai ulkomaille. Matkasuunnitelmien suhteen kohteen historiallisuudella tai ruokakulttuurilla voi olla merkitystä. Muukin liikkuminen ja kokeminen kiinnostaa. Suurimmat asiat liittyvät yhteyksiisi muihin ihmisiin tai yhteistyöhön!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kuntoon keskittyminen uudella tavalla on voinut olla yksi keskeisistä seikoista elämässäsi ja lähipiirissäsi viime aikoina. Tyrkyllä on voinut olla myös tutustumista uuteen ravitsemukseen tai muihin keinoihin parantaa terveyttä. Rakkauden salaperäiset energiat ovat nyt teemana, ja oudon ihastumisen vaara on olemassa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Nyt saattaa olla tiedossa tiiviitä tilanteita, joita leimaa voimakas tunnepitoisuus. Selkeät asiapitoiset aiheet voivat siksi värittyä muilla teemoilla tai sinun voi olla vaikea pysyä housuissasi. Erilaisuus ja erilaiset elämänasenteet ovat puheenaiheena, mutta älä ryhdy liikaa puolustuskannalle! Intohimoakin löytyy!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sisäänpäin kääntyminen jollain tavalla on ehkä ollut sinun juttusi jo useamman viikon ajan. Ehkä olet pohtinut syntyjä syviä elämän perimmäisestä tarkoituksesta tai omasta perheestäsi tai lähtökohdistasi. Itsesi kehittäminen voi sujua hyvin lähiviikkoina, ja työ sujuu, mikäli siihen liittyy ripaus intohimoa tai läheisyyttä!

Kalat (19.2.-19.3.)

Sinulla pitäisi yhä olla tilaisuus osoittaa kykyjäsi asioiden jäsentämisessä. Vaikka tekisit sen merkillesi ominaisella mielikuvituksella tai tunteenomaisella tavalla, voit kuitenkin tehdä vaikutuksen ilmaisullasi, ehkä enemmän kuin koskaan! Romantiikkaa pitäisi olla näköpiirissä tai sitten muutoin ihana elämys!

Vaata ka:

man g15686e850 640

4 pisiasja, mida mehed pärast lahutust naistelt otsivad

Pärast lahutust võivad meeste ootused ja vajadused suhetes oluliselt muutuda. Nad võivad otsida omadusi ja

ian schneider PAykYb 8Er8 unsplash

3 viisi, kuidas kedagi nii hästi armastada, et ta tunneks end teie suhetes turvaliselt

Armastuse väljendamine viisil, mis paneb teie partneri end suhtes turvaliselt tundma, on suhete alustala. Siin

error: Sisu on kaitstud!