Kolmapäev , 24 aprill 2024
Erakorralised uudised
horoscope g48774d832 640

Päivän horoskooppi tiistai 25.4.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu ja Mars ovat yhtymässä, tuoden reaktioihin nopeutta ja jopa viiltävyyttä tietyissä tilanteissa, joten ehkä ei kannattaa odottaa sopivan leppoisia, neutraaleja hetkiä. Jos sinua ärsyttää jokin, tuot sen todennäköisesti herkemmin esiin. Perustavaa laatua olevat aiheet ovat pinnalla, kannattaa tyytyä siihen!

Härkä (20.4.-20.5.)

Uranuksen muutoksiin tähtäävät ja yllätykselliset energiat ovat vieläkin läsnä ja voivat viedä sinua yllätyksellisiin suuntiin tai kohtaamaan odottamattomia ihmisiä. On mahdollista, että olet paneutunut johonkin uuteen tai hyvin moderniin toimintatapaan. Opillinen puoli on esillä vielä useamman viikon!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Vajaan viikon on ollut useampi planeetta osoittamassa suuntaan, jossa ollaan hiukan sivussa, tarkkaillaan tilannetta tai ollaan avuksi muille. Sinulle voisi tehdä nyt enemmän kuin hyvää luonnonläheinen elämä, kävely luonnossa tai kasvien kasvattaminen ja sen tarkkailu. Kokkailu voi myös yhdistää!

Rapu (21.6.-22.7.)

Ytyä pitäisi tänään löytyä kaikessa mitä teet! Saat monet hoitamatta jääneet asiat tavanomaista helpommin järjestykseen ja siinä sivussa pyrit hoitamaan muidenkin asiat. Osaat tarttua hyvin myös ryhmiä koskeviin aiheisiin ja saat aikaan tolkkua muillekin. Suhdeasioissa on avoimia kysymyksiä tai jotain salattua!

Leijona (23.7.-22.8.)

Jokin seikka voi vetää sinua taka-alalle, sivustakatsojaksi tai takapiruksi. Tai sitten et pääse niin paljon esille kuin juuri nyt haluaisit. Voi olla myös, että kyse on tarpeesta hengähtää hetki ja pohtia, mitä todella haluat. Asia kirkastuu todennäköisesti parin päivän päästä. Venus suosii olemista suuressa joukossa tai ystävän kanssa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kekseliäisyytesi voi kummuta jostain esiin parin päivän aikana ja uusista ideoista saattaa syntyä vielä käytännön toteutuksia. Vaikuttaa siltä, että otat herkästi johtajan roolin yhteisössä tai ryhmässä tai ainakin näytät selvästi mitä osaat. Tunteissa on sävyjä, jotka vaativat selkeyttä suhteeseen!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Aherrusta näyttäisi olevan tiedossa erityisesti parin päivän ajan omien päämääriesi eteen. Kirpakoita reaktioita voi tulla esiin tuon tuosta, mutta osaat kuitenkin välttää riitaa. Kyynärpäätaktiikka ei ehkä ole paras taktiikka. Joku arvokkaan statuksen omaava henkilö tukee sinua.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sinulla näyttäisi nyt olevan uskoa itseesi ja kykyihisi nousta yhteiskunnan portaita tai pärjätä jossain kisassa. Nyt sinulla on myös tilaisuus muuttaa toimintatapojasi toisten kanssa ja ymmärtää niitä paremmin. Kykysi tehdä yhteistyötä voi olla avainasemassa, myös henkilökohtaisissa suhteissa!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Arkinen työ teettää monenlaista ja rutiinit eivät välttämättä pidä tällä hetkellä. Koska Merkurius perääntyy, voi tiedossa olla myös peruuntumisia ja aikataulujen vaihdoksia. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin ja puutteiden korjauksiin, myös terveydessä. Suhteessa on myös erilaisuutta, joka voi olla rikkaus!

Kauris (21.12.-19.1.)

Vastapäätä merkkiäsi olevat planeetat ovat dynaamisia luonteeltaan ja voivat vetää sinut kärkeviin kohtaamisiin ja jopa riitatilanteeseen. Aktiivinen tekeminen yhdessä toisten kanssa ja hien pintaan nostattaminen voi kanavoida riitaisan energian. Rakkaudessa fyysisyys voi nousta päärooliin.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Tänään ja huomenna luulisi ahkeruudella olevan merkitystä, sillä kuu ja Mars painottavat näitä. Huolehtimisella on myös tärkeä rooli, joten ehkä ei juuri nyt kannata panostaa harrastuksiin ja vapaana liihotteluun. Kehon huoltoa, vitamiineineen ja harjoitteineen toki voi pitää myös harrastuksena.

Kalat (19.2.-19.3.)

Sinulla näyttäisi olevan varsin rakentava vaihe jossain itsesi kehittämiseen liittyvässä aiheessa, kuten opiskelussa, jossa voit päästä etapin eteenpäin. Olet helpommin myös sinut itsesi kanssa ja nouset nopeasti huonoista hetkistä. Tunteet ovat teräviä ja voimakkaita ja saat niitä myös esiin hyvin!

Vaata ka:

minuaeg.com uudised

NB! Internetis müüdavad isetehtud sõidukite numbrimärgid on ebaseaduslikud

Transpordiametini on üha enam jõudnud infot liikluses olevatest sõidukitest, millel kasutatakse keelatud numbrimärke. Samuti on

minuaeg.com uudised

Tiibeti toetusrühm külastab ametlikul visiidil dalai-laamat

Riigikogu Tiibeti toetusühma delegatsioon kohtub Indias Dharhamsalas dalai-laama Tenzin Gyatso, Tiibeti eksiilvalitsuse ning tiibetlaste pagulaskogukonnaga. 

error: Sisu on kaitstud!