Teisipäev , 27 veebruar 2024
Erakorralised uudised
horoscope g48774d832 640

Päivän horoskooppi sunnuntai 7.5.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Tänä päivänä on ilmassa jotain kevyempää energiaa, joka saa lennokkuutta esiin. Olisiko niin, että matkasuunnitelma on ajankohtainen tai niin, että tänään lähdet liikkeelle omalla välineelläsi keväiseen luontoon? Härkäplaneetat lisäävät tarvettasi omistaa, ja se voi johtaa myös shoppailuun.

Härkä (20.4.-20.5.)

Ehkä olet koko ajan lähempänä uutta oivallusta tarpeellisesta suunnanmuutoksesta. Muutoksen planeetta Uranus on ollut merkissäsi jo useamman vuoden ja patistanut monia härkiä uusimaan elämänsä rakenteita. Jokin materiaalinen vaihe näyttää saavan tässä päätepisteensä, onko kasvit jo istutettu?

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kuu vastakkaisessa merkissäsi tuo nyt esiin tarpeen nähdä asioita toisesta, ehkä vastakkaisesta näkökulmasta. Olet todennäköisesti paljon tekemisissä muiden kanssa ylipäätään. Venus siirtyy päivän aikana rapuun, ja se toimii kohdallasi niin, että se lisää haluasi nähdä asuntosi ja pihasi ja tarttua haravaan!

Rapu (21.6.-22.7.)

Olisiko niin, että arki yllättää sinut viimeaikaisesta ilmaliidosta ja tulevaisuuden suunnittelusta? Korjaamista ja paikkaamista voi olla tiedossa enemmänkin, mutta mahdollisesti myös haluat kauhan varteen, sillä kotikutoinen elämä on pohjimmiltaan sinua varten. Venuksen myötä tunne-elämä alkaa suoristua!

Leijona (23.7.-22.8.)

Tähtäimessäsi olevat kunnianhimoiset suunnitelmat vievät jonkin verran aivoenergiaa myös sunnuntaina. Puheissa voi olla jonkin verran kärjekkyyttä, varsinkin jos lähipiirissä ihmiset alkavat vertailemaan itseään toisiinsa. Ehkä viimeisen parin kuukauden aikana suhteeseen on tullut syvempiä teemoja!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Vaikka oletkin yksi niistä, joilla menee melko lujaa näinä aikoina, on todennäköistä, että nyt tulee vastaan siivousta tai muuta kodin puuhaa. Näet paremmin lähelle juuri nyt parin päivän ajan muutenkin ja lähellä olevat perinteet kiinnostavat enemmän. Venus alkaa tuottaa uutta iloa jostain ryhmästä!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ovatko raha-asiat olleet kestoaihe viime viikkoina? Niihin on voinut lisäksi liittyä jotain tavallista mutkikkaampaa Merkuriuksen perääntymisen johdosta. Nyt sunnuntaina kuitenkin saatat päästä reissaamaan, ainakin lyhyelle matkalle ehkä lähiseudulle. Venus siirtyy paikkaan, jossa se voi tuoda riidan aihetta.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Ympärilläsi saattaa olla enemmän tapahtumia kuin tavallisesti tai sitten vilkkaat verkostot, ryhmät tai someympyrät rikkovat hiljaisuuden. Teknologia voi olla tärkeässä roolissa yhteydenpidossa, jossa voi tulla yllättäviä käänteitä. Tulevan parin viikon ajan Venus ja Mars suosivat kukkeaa tunne-elämää!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Olisiko omalla pihalla, naapurissa tai mökillä töitä, joita ei voi jättää sikseen? Todennäköisesti näin on, ja huolta täytyy pitää ehkä yllättävistä menoista, peruutuksista tai hankaluuksista, joita tuppaa tulemaan Merkuriuksen perääntymisen aikana. Yhteiset raha-asiat saavat lisää painoarvoa suhteessa lähiviikkoina!

Kauris (21.12.-19.1.)

Hyödyt avoimesta planetaarisesta ilmapiiristä ja se tuntuu tänäänkin. Saatko kenties enemmän kutsuja, kuten juhliin, ystävien luo tai tapahtumiin? Ihan uudenlaisiakin tapahtumia tai erikoisempaa viihdettä voi olla tiedossa. Rakkaudessa on uudelleenarviointia puolin tai toisin, ja uusi konsepti voi toimia paremmin!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Venuksen asema muuttuu kaksosista rapuun, ja sinun kohdallasi näyttämisen halu tai luova energia voi muuttua sen myötä enemmän käytännön toteutukseksi. Käytännön seikoilla on paljon painoarvoa seuraavan parin viikon ajan, ja suhde-elämänkin on hyvä sopeutua vaisumpiin puitteisiin!

Kalat (19.2.-19.3.)

Mielesi liitoa ei pysäytä mikään ja voit keksiä vaikka mitä uusia suunnitelmia. Jos mahdollista, käytä aikaa myös tänään opiskeluun ja tiedon kartuttamiseen vaikka kirjoja tai raportteja haalimalla. Jos olet muutenkin aktiivinen somessa, sinun on helpompi löytää sieltä kanavia, tai uusia ihmisiä!

Vaata ka:

minuaeg.com uudised

Nii enne- kui õigeaegselt sündinud laste oluline riskitegur insuldi kujunemisel on ema rasedusaegne kuse-suguteede põletik

Kuigi insult loote- ja vastsündinueas on harv, esineb seda sagedamini kui üldiselt arvatakse. Tartu Ülikoolis

minuaeg.com uudised

Välisminister Tsahkna alustab Genfis Eesti ÜRO Inimõiguste Nõukogu liikmeks saamise kampaaniat

Täna, 27. veebruaril viibib välisminister Margus Tsahkna visiidil Genfis, kus esineb sõnavõtuga ÜRO Inimõiguste Nõukogu

error: Sisu on kaitstud!