nastya dulhiier 1oo PSe024s unsplash

Päivän horoskooppi perjantai 11.8.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Viime päivien tahti jatkuu, eli sellainen, jossa saat kevyemmän kosketuksen asioihin. Paljon puhetta voi olla mukana tilanteissa, ja siihen sekoittuvat tunteet, haaveet tai vaikkapa musiikki. Olisiko aika vatvoa eri ihmisten musiikkimakua? Töiden paino on raskas tai kunto-ohjelma vaatii päivitystä.

Härkä (20.4.-20.5.)

Pidä mielessä pitkäaikainen Saturnuksen vaikutus, joka pyrkii saamaan sinusta esiin kykyjä suuremman kokonaisuuden järjestämisen suhteen. Ehkä kykenetkin jo huomaamaan paremmin puutteita tiimissä tai ryhmässä. Pääset perille monista asioista tavallista paremmin ja realismi istuu tähän saumaan!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Viimeaikainen kiireesi asioiden järjestämisessä voi tuottaa tänään myös väsymystä, ainakin hetkellisesti. Pidä huolta tavaroistasi, ettei mikään unohdu sille tielle, sillä jonkinlaista hajamielisyyttä on ilmassa. Aurinko ja Venus ovat lähekkäin taivaalla ja sopusoinnussa merkkiisi, olisiko kimalteleva tuote mitään?

Rapu (21.6.-22.7.)

Eteneminen tehtävissä, jotka edellyttävät kirjoittamista, järjestelmällistä opiskelua, taitojen kartuttamista tai kirjahyllyn kuntoon saattamista ovat planeettojen suosiossa. Terveysasioiden selvittämisen pitäisi sujua myös hyvin. Suhde voi kehittyä parhaiten yhteisen aterian äärellä tai kokkauskurssilla!

Leijona (23.7.-22.8.)

Yhteisössä saattaa olla nyt hienonhienoja värähtelyjä ja mikroilmeitä, jotka olisi hyvä huomioida. Yhdessä tekeminen voi olla sidoksissa myös upeaan tai vaihtoehtoisesti epärealistiseen aatteellisuuteen. Aurinko ja Venus ovat yhtymässä merkissäsi noin viikon verran, joten tunne syttyy tai kuohahtaa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Sinulla voi olla taas lukuisia haaveita, jotka nousevat pintaan. Ehkä näet asioita, joita haluaisit toteuttaa ammatillisesti, mutta realismi voi uupua haaveista. Älä tee juuri nyt tärkeää päätöstä urasi tai muun päämäärän kannalta. Viime aikoina olet ollut alttiimpi ihastumaan taiteelliseen tai mystiseen ihmiseen!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kannattaa näinä aikoina suojata paremmin omia aikomuksia tai valtteja, sillä jossain saattaa olla myös ihmisiä, jotka hyötyvät paljastuksista. On mahdollista, että jokin työn osa-alue vaatii pidättymistä tai harmaana eminenssinä olemista. Onko yhteisössä odotettavissa poikkeuksellinen tilaisuus aivan pian?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Planeetat, ja varsinkin kuun asema viittaa siihen, että juuri tänään ei pitäisi tehdä tärkeitä päätöksiä talousasioissa. Työhön tai rahoitukseen liittyvät talouskiemurat ovat ehkä myös mutkikkaampia. Valovoimaisen henkilön rooli ammatillisessa etenemisessä on esillä näinä päivinä. Pidä huolta suhteista!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Muiden kanssa on paljon meneillään, mutta jotkut asiat saattavat olla sekavia ja vaikeasti hahmotettavia. Uusi tuttavuus voi olla jotain muuta kun ensinäkemältä luulet. Yllättävä yhteydenotto, jopa kaukaa, saattaa olla näiden päivien vaikuttava juttu. Tao niin kauan kuin rauta on kuumaa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Onko jotain siivousta tai työpöydän järjestämistä vielä kesken? Ehkä jokin jääkin vielä puutteelliseen kuntoon, epäjärjestykseen, kenties ajanpuutteesta tai unohduksesta. Joillakin kauriilla voi olla meneillään yhteistalouteen liittyvä asia, joka voi kulminoitua lähipäivinä. Jokin salaisuus jatkuu.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Jo monta viikkoa kestäneet aurinko ja Venus vastakkaisessa merkissäsi ovat aktivoineet kanssakäymisen sektoriasi, tuoden uusia kohtaamisia ja ihastumisia. Vakisuhteessa olevat ovat ehkä katselleet liikkuvilla silmillä muuallekin. Käytännön asiat tai tavaran ja konkreettisten seikkojen parissa tekeminen ovat yhä in.

Kalat (19.2.-19.3.)

Arkeen suhtautuminen on ollut viime aikoina todennäköisesti intohimoista. Tai sitten olet nähnyt työkavereita uudessa, mielenkiintoisemmassa valossa. Tämä ilmapiiri näyttäisi vaan voimistuvan lähipäivinä. Kanssakäyminen on a ja o muutenkin, ja voisi olla aika ottaa uusi kahdenkeskinen harrastus ohjelmaan.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop: Reede 24 mai 2024

Jäär Täna keskendutakse perele ja emotsionaalsele heaolule. Hea aeg laadimiseks läbi lähedastega suhtlemise. Suhtlemine on

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Riigisisestel lennuliinidel tõusevad juunist piletihinnadRegionaalminister Piret Hartman saatis kooskõlastusele määruse eelnõu, mille alusel tõusevad juunist lennuliinidel piletihinnad.

„Piletihindu tõstetakse, kuna kehtivad piletihinnad ei vasta teenuse pakkumise tegelikele kuludele ning on võrreldes bussi-