nastya dulhiier 1oo PSe024s unsplash

Päivän horoskooppi perjantai 1.9.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Energian planeetta Mars etenee koko ajan vastakkaisessa merkissäsi ja patistaa sinua tietty toimimaan. Toiminta etenee kuitenkin parhaiten täydessä yhteisymmärryksessä toisten tahdon kanssa. Kaikenlaista tehtävää on muutenkin riittämiin ja rennompi vapaa-aika voi kutistua entisestään.

Härkä (20.4.-20.5.)

Planeetat neitsyen merkissä vetävät sinua jollain tavalla esiin, näkymään kokonaisvaltaisesti tai sitten näyttämään kykysi. Tältä kannalta kyseessä voivat olla poikkeukselliset viikot. Ahertaminen, terveysaiheiden tutkiminen tai yksityiskohtainen kunto-ohjelma on myös agendalla. Rakkaus viihtyy kodin lämmössä yhä!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kodin piiriin liittyvät aiheet vaativat vielä paljon toimenpiteitä useimpien kaksosten kohdalla. Vai onkohan taloyhtiössäsi meneillään jotain? Asioiden hoitamista ei helpota se, että perääntyvä Merkurius voi sotkea aikatauluja tai aiheuttaa unohduksia. Saat voimaa ihanista ja lämpimistä keskusteluista!

Rapu (21.6.-22.7.)

Sinun kannattaisi yhä takoa sen suhteen, miten etenet elämässä uusimalla tietotaitojasi. Saatat nimittäin löytää näinä viikkoina juuri sen puuttuvan palikan. Ilmaisullinen kehittyminen työssä voi olla myös ajankohtaista, myös tietoteknisten välineiden kanssa. Ovatko ruuanlaittotaitosi kehittyneet viime aikoina?

Leijona (23.7.-22.8.)

Laajentumiseen ja menestykseenkin liittyvä Jupiter-planeetta sojottaa taivaalla, kohdistaen sinuun kaiken esiin tuovan voimansa, ja sitä jatkuu vielä kuukausikaupalla. Hyvin konkreettisten hankkeiden menestymiselle on edellytyksiä viikon sisällä! Venuskin hohkaa yhä kohdallasi, vetovoimaasi lisäten!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Luulisi, että monet hankkeesi saavat tuulta purjeisiin noin kymmenen päivän sisällä. Jokin ulkomaihin tai muihin maantieteellisiin alueisiin liittyvä asia voi edetä poikkeuksellisesti. Tunteissa on voinut olla pidempään salaperäistä eksotiikkaa, kaukokaipuuta tai positiivista itsetutkiskelua!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Osa sinusta haluaa edetä täysillä ja voit saadakin tehtyä ennätysmääriä asioita. Syksyn kuntokuureja ajatellen planeetat ovat hyvä, ja tällä kertaa voi kiinnostaa fyysisen ja henkisen puolen yhteistyö. Henkiset aiheet voivat tehdä tuloaan elämääsi, jos eivät ole sitä jo tehneet aiemmin.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Työn arki ja siinä nopeasti suorittaminen vaikuttaa olevan näiden päivien teemojen joukossa. Ehkä on ajateltava sitä, mitä kerrot kenellekin ja miksi tai kuka salaa mitäkin. Planeetat suosivat näinä päivinä suurien kokonaisuuksien hahmottamista tai joukkojen keräämistä yhden asian pariin. Suhde ja ylpeys liittyvät yhteen.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Vapaus liidellä eri paikoissa, toisenlaisissa tunnelmissa tai aikaansa seuraavien ihmisten parissa saattaa olla enemmän näiden päivien ja jopa viikkojen teema. Olisitko itsekin avoimempi hyväksymään erilaisuuden? Toisaalta tiukka kuri työnteossa näyttää olevan koko ajan mukana. Ole valppaana muutosten suhteen!

Kauris (21.12.-19.1.)

Suurimmat pyrkimyksesi tänä vuonna voivat kulminoitua näihin viikkoihin, jolloin etenemistahtisi on erittäin kova. Pohdi näinä päivinä, mitä voisit ehkä opiskella ja mitkä menneet opinnot eivät enää riitä. Käytännön tietojen hankinta saattaa olla muutenkin kannattavaa. Onko suhteessa enemmän kysymyksiä kuin vastauksia?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Materiaaliset elämän järjestelyt ovat askarruttaneet enemmän jo ehkä kuukausien ajan, eikä sille näy loppua toistaiseksi. Hyvinkin isoja siirtoja on luvassa vielä pitkään. Jos matkalle halajat, voi siihen liittyä jotain epäselvää. Venus pitää huomion suhteiden laadussa, mutta nyt yhteydenpito on dynaamista.

Kalat (19.2.-19.3.)

Saattaa olla, että viimeisen parin kuukauden menevien aikojen jälkeen koet enemmän tarvetta vetäytyä tai kerätä voimia. Löydät ehkä enemmän toimintaa syrjemmällä, kulissien tai verhojen takana tai yksin ollessa. Yhteydenpito toisiin tahoihin on tiivistä monella tapaa, ja palapeliltäkin se voi tuntua.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Teisipäev 28 mai 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill): Täna on hea päev, et alustada uusi projekte või

euroopa liit

Komisjonid keskenduvad avalikul istungil Eesti huvidele Euroopa Liidu järgmises eelarves

Riigikogu Euroopa Liidu asjade komisjon ja rahanduskomisjon arutavad täna kell 13.30 algaval avalikul istungil, millised