Pühapäev , 25 veebruar 2024
horoscope g48774d832 640

Päivän horoskooppi maanantai 8.05.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Pinnalla on ehkä matkasuunnitelmaa tai muita laaja-alaisia suunnitelmia tai sitten seuraat tiiviisti läheisen matkustelua tai opiskelua. Unelmat ovat vahvasti mukana kuvassa, mutta realismi ei aina yllä käytännön puolelle. Kodin aiheet ovat tästä päivästä lähtien yhä tärkeämpiä ja mahdollinen kodin kunnostus on edessä.

Härkä (20.4.-20.5.)

Aurinko ja Uranus on tänään ja huomenna tarkassa yhtymässä merkissäsi, mikä voi tuoda yhtäkkisiä tilanteita, yllättäviä kohtaamisia tai tarpeellisen muutoksen, johon pitää reagoida nopeasti. Onko joku raha-asia tai rahanjakoon liittyvä seikka hieman sekava? Tuttuus toimii pohjana suhteissa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Viime aikoina on todennäköisesti riittänyt aiheita, jotka ovat vieneet sinut toimimaan ehkä enemmän auttavana kätenä tai huomaamaan ihmisten hädän. Näistä aiheista voi kehkeytyä jotain enemmänkin, jopa työn saralla. Mielesi on usein kaukana, mikä voi vaikuttaa keskittymiseen. Ihastus on pikemminkin salainen!

Rapu (21.6.-22.7.)

Jokin kulminaatiopiste voi tulla tänään suunnitelmillesi ja erityisesti sellaisille, jotka liittyvät laajempaan yhteisöön tai verkostoon. Tai sitten vuosisadan oivallus on käsillä ja se on mielen räjäyttävä! Venus ja Mars ovat merkissäsi samaan aikaan parin viikon ajan, joten flaksisi on nousussa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Eteenpäin tyrkkivä energia on yhä läsnä, joten älä yritä ottaa liian rennosti. Yllättäviä tilanteita voi nimittäin tulla varsinkin sinun tai läheisen työelämässä ja muutoksiin on löydettävä ratkaisuja. Voisiko asemasi jossain tai jokin osa organisaatiota muuttua kertaheitolla? Parin viikon ajan rakkaus viihtyy kulissien takana!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Oletkohan nyt kohdassa, jossa koet jotain erityisen innostavaa ylevissä pyrkimyksissäsi? Ehkä haluat jakaa tietoa muulle maailmalle uusin välinein tai uudessa muodossa. Uusia innostavia kuvioita voi olla muutenkin tuloillaan, esimerkiksi ryhmätoiminnan muodossa. Onko sinulla halua lintsata kodin askareessa?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Isoja kysymyksiä voi olla näinä päivinä aiheissa, jotka liittyvät siihen, miten aiheita tai tehtäviä jaetaan eri ihmisille tai mitkä asiat pidetään omana tietona. Valtataistelumeininkiä tai kampittamista voi olla myös kuvassa mukana. Tulevat pari viikkoa merkitsevät selkeyden tuloa suhdekuvioon ja myös suuria odotuksia!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Auringon yhtymä muutosplaneetta Uranukseen voi sinun kohdallasi tuoda voimakkaan tarpeen muuttaa asennoitumistasi toiseen tahoon, ihmiseen tai ryhmään. Ryhmädynamiikassa saattaa olla paljonkin tekeillä, ehkä valta-asetelma muuttuu. Huomio voi mennä matkustamiseen ja siihen liittyvään seikkailuun!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Työelämäsi saattaa olla sellaisessa vaiheessa, jossa muutoksia tai sopeutumista tulee yksi toisensa perään. Onko kyse esimerkiksi uusista välineistä tai teknologiasta, joka tuo uutta vai organisaatiorakenteen muutoksista? Suhde-elämän värinät muuttuvat ja saatat kaivata jotain uutta ja salaperäistä!

Kauris (21.12.-19.1.)

Mielentilasi pysyy vauhdikkaana tai eteenpäin pyrkivänä, ja tuot normaalia avoimemmin esiin asioita tai toiveitasi. Oppiminen jossain käytännön aiheessa on yhä ajankohtaista, mutta sitä voi tulla ripotellen parin vuoden aikana. Tunne-elämäsi tai kontaktit läheisiin ovat vahvoja teemoja pari viikkoa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kodin piirin asioissa tai lähiympäristössä on ollut muutosalttiutta jo jonkin aikaa, ja olet saattanut miettiä isompaakin siirtoa olojesi parantamiseksi. Venus ja Mars ovat ravussa pari viikkoa ja omalla kohdallasi tuovat arkisen kauneuden lähemmäksi. Nauti pienimuotoisista asioita ja vaali suhdetta vaikka terveysruoalla!

Kalat (19.2.-19.3.)

Virkistäviä keskusteluja ja nopeaa ja tehokasta asioiden hoitoa pitäisi olla tiedossa. Saat parhaat palat planeetoista, jotka tukevat myös sopeutumistasi uusiin tilanteisiin tai opillisiin teemoihin. Ennen kaikkea, seuraavan parin viikon ajan saat runsauden sarven hyödyt luovuudelle, kauneudelle ja rakkaudelle!

Vaata ka:

dylan nolte RSsqjpezn6o unsplash

Täna võib lotoõnn naeratada just neile 2 tähemargile

Täna, reede 23 veebruaril 2024, on kaks tähemärki, kellel on eriti hea võimalus lotoga võita:

ingel

Ingli Sõnum: Reede 23. veebruar 2024

Tänase ingli sõnum kutsub teid üles usaldama oma intuitsiooni ja sisemist tarkust. Teie sees on

error: Sisu on kaitstud!