Erakorralised uudised
nastya dulhiier 1oo PSe024s unsplash

Päivän horoskooppi maanantai 5.6.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu on siirtynyt kauriin merkkiin pariksi päiväksi ja nostattaa sinun kohdallasi tarvetta ryhdistäytyä jossain hankkeessa. Työelämässä suoriutuminen näyttäisi olevan kaiken a ja o, ja materiaalisen turvallisuuden ydin. Materiaaliset ja konkreettiset seikat ovat muutenkin yhä tapetilla, ja lähellä ratkaisun paikkaa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Jupiter on ollut jo useita viikkoja merkissäsi ja nostattanut halujasi ja yleistä elämänhalua. Onko välillä tuntunut siltä, että haluat enemmän vähän kaikkea? Jupiter lisää yleensä myös menestymisen mahdollisuuksia, joten kannattaa nyttenkin takoa! Näet juuri nyt laaja-alaisen seikan hyvin tarkasti.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Työelämän asiat ovat monen kaksosen mielessä pidempään, ja juuri nyt sinulla on mahdollisuus löytää hyödyllinen linkki työelämän ja siihen liittyvien kykyjen tai osaamisvaatimusten välillä. Tai sitten näet elämäsi suunnan taloudellisen aspektin. Onko jokin paljastus käsillä vai oivallatko olennaisen piilevän vaikuttimen?

Rapu (21.6.-22.7.)

Parin päivän aikana näyttäisi olevan tähdellisiä tai vakavahenkisiä kohtaamisia, ja tarkoitus voi olla sopia tärkeistä yksityiskohdista, säännöistä tai keskustella työstä ylipäätään. Venus siirtyy myöhemmin tänään pois merkistäsi leijonaan ja sinun kohdallasi voi tulla voimakkaampi tarve helliä itseäsi tai muita tavaroilla!

Leijona (23.7.-22.8.)

Monet planeetat sijaitsevat työhön ja uraan liittyvällä sektorillasi pidempään ja nyt lisäpanostusta tulee kuusta, joka lisää pökköä pesään. Työn ja arjen velvollisuudet kutsuvat voimakkaasti parin päivän ajan. Nyt on kuitenkin h-hetki estetiikan ja rakkaudellisten elämysten suhteen, sillä Venus ja Mars ovat molemmat merkissäsi!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kuun sijainti kauriissa parin päivän ajan sopii yleensä merkillesi, sillä kumpikin edustaa astrologista  maaelementtiä. Ehkä tunnet enemmän tasaista ilmapiiriä ja luottamusta, myös luovuutta tai esilläoloa vaativissa hankkeissa. Venus siirtyy useaksi viikoksi leijonaan ja tuo ehkä esiin piilossa olevia tuntemuksia!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kuu liittyy tänään kodin sektoriisi, joten kodinomaiset olot saattavat vetää enemmän puoleensa. Ehkä kaipaat rauhaisaa olotilaa enemmän kuin monesti muulloin, ja sitä saisi muun muassa etätyöskentelyn avulla. Talouden ja yhteisten resurssien kannalta muutoksiin on yhä varauduttava palikoiden asettelussa.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sinulla voi vieläkin olla tiedossa intensiivisiä, yllätyksellisiä tai käänteentekeviä hetkiä muiden kanssa, ja kyse voi olla jopa sopimuksesta, jossa on jokin vaihe. Venus ja Mars ovat leijonassa molemmat yli kuukauden ajan, ja tiedossa on hyvin aktiivista aikaa, jossa päämäärät ja suhteet kietoutuvat yhteen.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Arkinen suorittaminen on yhä vahvassa roolissa ja muutokset arjessasi sekä uudet työvälineet ovat yhtä lailla mahdollisia. Työnteko voi monen kohdalla olla jotain muuta kuin mihin olet joskus aiemmin tottunut. Venus ja Mars leijonan merkissä tukevat vaellusviettiäsi voimakkaasti lähiviikkoina!

Kauris (21.12.-19.1.)

Kuun, Merkuriuksen ja Uranuksen keskinäinen harmonia kohdistuu omaan merkkiisi hyvin, joten kuun kautta tunteesi yhdistyvät hyvin ajatuksia edustavaan Merkuriukseen ja sähäkkään Uranukseen. Voit saada esimerkiksi kiitosta oivalluksesta tai jostain yrityksestä vapaa-ajan saralla!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kiihkeä meno senkun jatkuu ja yhteisissä hankkeissa voi olla mukana tulta ja tuppuraa tai ainakin vähintään lujaa uskoa omiin ja yhteisiin tekemisiin. Vaikka painaisit töitä täysillä, on sinun otettava huomioon myös hyvinkin pienet lähipiirin asiat tai muutokset kotiympäristössä. Houkutuksia on tulossa suhdeareenalla!

Kalat (19.2.-19.3.)

Viestinnässä saattaa olla tekeillä jotain mielenkiintoista, ja voit joutua enemmän tekemisiin sanojen ja viestien merkitysten kanssa. Ehkä paperiasioillakin, kirjoilla tai dokumenteilla on oma roolinsa muutoksen alla olevassa viestimistyylissä. Kannattaa keskittyä suhteessa siihen, miten elätte ja olette aivan tavallisesti.

Vaata ka:

Daniel Gallego

LEITUD: Politsei otsib Valgas kadunud 60-aastast Irinat

Täiendus 21.06.2024 – Lähedased said Irinaga kontakti ning tema asukoht on tuvastatud. Naisega on kõik

minuaeg.com uudised

Algab Tallinna ringtee Jüri jaotusringi taastusremont

Teisipäevast, 25. juunist algab Tallinna ringtee km 9,7–11,7 Jüri jaotusringi taastusremont, mille eesmärk on parandada