-0.5 C
Tallinn
Neljapäev 16. märts 2023
HoroskoopPäivän horoskooppi maanantai 13.3

Päivän horoskooppi maanantai 13.3

Oinas (20.3.-19.4.)

Jos olet odottanut yhteydenottoa kauempaa, se saattaa tulla parin päivän sisällä. Tai sitten muuta reissua voi olla tiedossa juuri nyt. Koska planeetat ovat pidempään varsin erikoisessa asemassa, voit kiinnostua jostain eksoottisesta tai hyvin kaukana olevasta paikasta. Veden läheisyys tai eksotiikka ovat muutenkin in.

Härkä (20.4.-20.5.)

Jos planeetat osuvat pidemmällä ajanjaksolla tiettyyn sektoriin eli elämänalueeseen, ne vievät huomiota kaiken aikaa, myös tänään. Näinä aikoina siis taustalla virtaavat koko ajan uudet tuulet, innostus tulevaisuuden mahdollisuuksista tai uudesta ryhmädynamiikasta. Tunteet liittyvät kulissien taa jollain tavalla, ehkä syvällisesti!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Planeetat, ja erityisesti kuu vastapäätä merkkiäsi, vievät nyt kohti muita ihmisiä, joko tekemään sopimuksia, järjestämään asioita kuntoon tai tekemään jotain tarkkuutta vaativaa työtä. Ehkä tunnet hetkittäin turhautuneisuutta vaikkapa aikataulujen kireydestä tai toisen käyttäytymisestä. Saat kyllä mukaviakin hetkiä!

Rapu (21.6.-22.7.)

Suuri osa planeetoista vie mieltäsi kauemmas kaukaisuuteen tai varsin yleviin henkisiin tai opillisiin kysymyksiin. Korkeampi opiskelu voi tulla vastaan lähipiirissä. Sinulla voi olla näinä päivinä tilaisuuksia saada kokea jotain ylevää kulttuurin, taiteen tai arvokkaan tilaisuuden yhteydessä. Lähestyykö selvitettävä asia?

Leijona (23.7.-22.8.)

Molemmat tunneplaneetat, kuu ja Venus osuvat merkkiisi harmonisesti, joten pääset hyvin yhteyteen toisten kanssa ja hoidat mielelläsi heidän kanssaan asiat. Ulostulosi ja esiintymisesi onnistuvat pääasiassa erinomaisesti parin päivän sisällä. Uudet näkökulmasi otetaan hyvin vastaan!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Perheeseen tai asumiseen liittyviä aiheita voi olla tiedossa ja juuri nyt saattaa olla järjestämisen tai tarkkuuden paikka. Yhteistyökin voi vaatia parin päivän ajan erityisiä toimia kotiolojen suhteen, ja tämä voi olla sidoksissa etätyöhön. Kaivataanko suhteeseen lisää intensiivisyyttä ja erotiikkaa?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Puhuminen, yhteydenpito ja kaikenlainen aktiivinen kanssakäyminen voivat olla näiden parin päivän teemojen joukossa. Ulkomaiden tai kauempana sijaitsevien paikkojen suhteen saattaa olla tapahtumia, taidetta tai muuta luovaa ilmaisua. Matkasuunnitelmaan voi tulla erikoisia piirteitä, joten ole tarkkana!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Voi olla, että innostut järjestelemään tavaroitasi tai kuskaamaan jonkun toisen tavaroita näiden parin päivän aikana. Saattaa olla, että hankinta tulee ajankohtaiseksi tai haluat muuten vain ostella enemmän. Ajatuksesi virtaavat poikkeuksellisen luovalla tavalla näinä viikkoina, ja olet mielelläsi virrassa mukana!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Vipinää näyttäisi olevan enemmän jo siksi, että aurinko on dynaamisessa asemassa energian planeetan Marsin kanssa ja tämä kuvio osuu merkkiisi voimakkaasti. Neptunuksen mielikuvitukselliset, virtaavat ja pakkaa sekoittavat energiat ovat mukana sopassa. Ehkä tähtipölyä on jossain!

Kauris (21.12.-19.1.)

Ehkä viimeviikkoisilla tapahtumilla on vaikutusta alitajuntaasi, joka näyttäisi olevan aika vilkas muutaman päivän ajan. Vai onko epäilyksiä mielessäsi jonkun asian tai ihmisen suhteen? Keskity aiheisiin, jotka antavat sinulle näinä aikoina paljon, kuten vaikka tietotaitojesi täydentämiseen. Viestit voivat värittyä erikoisella tavalla!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Ehkä arvioit näinä aikoina uudesta perspektiivistä materian ja omistusten arvon, ja kiinnostus voi kasvaa sellaiseen omistamiseen, joka lisää aidosti hyvinvointia tai on sidoksissa taiteeseen tai henkisyyteen. Uudet haasteet voivat edellyttää myös säästösuunnitelmaa. Lähentymistä voi tapahtua naapurustoon.

Kalat (19.2.-19.3.)

Ei olisi mikään ihme, jos kaipaisit ylimääräistä magiikkaa elämääsi, sillä nämä viikot varsinkin viittaavat kaikenlaiseen tavallisen arjen yläpuolella olemiseen. Saatat löytää uuden henkisen suuntauksen, joka auttaa näkemään asiat korkealta, tai sitten uusi auttamiseen liittyvä kohde sytyttää!

Veel artikleid