Esmaspäev , 26 veebruar 2024
nastya dulhiier 1oo PSe024s unsplash

Päivän horoskooppi keskiviikko 21.6.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu, Venus ja Mars ovat kaikki leijonan merkissä parin päivän ajan, eli tulta ja tuppuraa riittää taivaalla! Tämä kohottaa sinun itsetuntoasi huomattavasti ja alat vielä normaalia selvemmin vaatia, mikä sinulle kuuluu. Valloitushalua on muille jakaa, mutta tuntuuko syvällisen Pluton perääntyminen kyseenlaistavasti?

Härkä (20.4.-20.5.)

Mikäli teet kodin kunnostus- tai remonttisuunnitelmia, saattavat ne paisua paisumistaan, sillä harvoin on tällaisia koreutta korostavia planeettoja samassa kasassa! Kodin laittoon ehkä kaivataan muutenkin lisää tunnetta tai lämpimiä värejä. Jupiter merkissäsi laajentaa koko ajan reviiriäsi, nyt hyvin hallitusti.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Planeettarypäs leijonan merkissä aktivoi sinua moneen suuntaan. Ensinnäkin saat sanottua asioitasi poikkeuksellisen suoraan tai häpeilemättä. Toisaalta voit osoittaa sanallista luovuutta, etkä oikein muuta haluaisikaan. Kuvituskykysi vaikkapa somessa voisi kehittyä. Taustalla kulkee työasioiden täsmentäminen.

Rapu (21.6.-22.7.)

Nyt on paljon painotusta aistimaailmalla, johon kuuluvat tuoksut ja maut mutta myöskin kosketus tai kehonhoito. Tämä olisi oivallista aikaa hankkia luonnonmateriaaleja, käydä kylpylässä tai vaikkapa hieronnassa. Olisi myös ehkä aika tehdä ruokaa antaumuksella ja haistella siitä tulevia tuoksuja!

Leijona (23.7.-22.8.)

On erittäin poikkeuksellista, että kaikki tunne- ja intohimoplaneetat, kuu, Venus ja Mars ovat yhtä aikaa merkissäsi. Nyt on näin parin päivän ajan, jolloin et meinaa pysyä nahoissasi, jos olet tavallisessa rutiininomaisessa työssä. Päästä höyryt ulos ainakin vapaa-ajallasi ja hae tunnetta intohimoisesta aiheesta!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Mitähän salaperäisiä tunnelmia kesässä alkaa olla yhä enemmän? Sinulla voi ainakin olla tavallista voimakkaampi tarve olla muissa maisemissa, jotka tarjoavat jotain hulppeaa, ylellistä tai muuten mukavaa. On todennäköistä, että rakkausrintamalla syttyy tunteita, joiden voi olla vaikea sopia normielämääsi.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ryhmädynamiikan parissa saattaa olla mielenkiintoista, suorastaan poikkeuksellista kaikenlaisen intoilun tai esiintymisen myötä. On myös mahdollista, että kokoontuminen on arvokkaassa tai hulppeassa paikassa. Ehkä monenlaista erilaista integroidaan mukaan kuvaan. Avantgardistisessa ryhmässä voi olla kiinnostava tyyppi!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Tavoitteesi ovat ehkä korkeammalla kuin pitkiin aikoihin, ja silmissäsi voi välkkyä maine, kunnia ja menestys. Työympyröissä huomaat ehkä jonkinlaista kilpailua näissä aiheissa ja pahimmillaan kampittamista tai muuta liiallista oman edun tavoittelua. Yllättävä ihastuminen on mahdollinen ja kohde ei ole tavallinen!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Intomielisyyttä muita maisemia kohtaan saattaa olla enemmän kuin tavallisesti näiden parin päivän aikana. Katseesi kurkottaa todennäköisesti kauas ja korkealle joka tapauksessa ja se voi liittyä myös aiheen julistamiseen voimakkaasti. Tarjolla voi myös olla korkeakulttuuria tai muu arvokas tilaisuus!

Kauris (21.12.-19.1.)

Onko nyt jotain sellaista, jota täytyy arvuutella? Vai tuntuuko sinusta siltä, että on asioita, jotka on parempi pitää omana tietonasi ainakin toistaiseksi, strategisista syistä? Muutakin strategiaa ja palasten sijoittelua on ilmassa. Jonkin palapelikuvion hallitset kyllä. Onko suhteessa kyse siitä, miten menee vällyjen alla?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Ehkä olet todella kiinni yhteisissä hankkeissa ja juokset myös toisen pillin mukaan. Nyt ei ole aika ottaa ohjaksia omiin käsiin ja tehdä, mitä itse lystäät, siitä voi tulla helposti näpeille. Itsetietoinen tai näkyvä persoona on koko ajan läsnä. Jotain rajoittavaa tulee vapaana liitelyyn, mutta intoa on yhteiseen harrastukseen!

Kalat (19.2.-19.3.)

Poikkeukselliset leijona-planeetat kytkeytyvät arkiseen elämääsi, tehden siitä jotain muuta kuin pientä piiperrystä tai toistuvia rutiineja. Työympäristössä voi olla jopa tunteenpurkauksia tai liian suoraan esiin tuotua ihastumista. Suhteessa on tärkeää ymmärtää, että puurtaminen ei kuulu vain toiselle!

Vaata ka:

henry co 3JFVNo4ukKQ unsplash

Nädala Hiina Horoskoop (26. veebruar – 3. märts 2024)

Rott (1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008) See nädal toob kaasa uusi võimalusi

love 2331486 960 720 576x560 1

Nädala armastuse horoskoop (26. veebruar – 3. märts 2024)

Jäär (21. märts – 19. aprill) Sellel nädalal on armastuse osas oodata kirglikke hetki. Kui

error: Sisu on kaitstud!