Erakorralised uudised
nastya dulhiier 1oo PSe024s unsplash

Päivän horoskooppi keskiviikko 13.9.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Suhtaudu ahertamiseen oikealla tavalla, niin saat siitä parhaat palat. Eli parhaimmillaan kehityt työssäsi ja ymmärrät siihen sisältyviä yksityiskohtia paremmin kuin ennen. Voit myös nähdä selvemmin sen, mitä täytyy tehdä rahan tulon lisäämiseksi. Yhteistyö estetiikan tajua omaavan ihmisen kanssa sujuu!

Härkä (20.4.-20.5.)

Viimeaikaiset prosessit tekemisesi vapauttamiseksi ja luovuutesi löytämiseksi kulminoituvat ehkä näihin päiviin jollain tavalla. Ehkä sinut otetaan entistä vakavammin tai vedetään jopa estradille. Saattaa olla myös, että olet todistamassa läheisen suorittamista tai matkaa itsetoteutukseen. Onko kodissasi uutta kauneutta?

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kotielämään tai kodin rakenteisiin liittyvät hyvinkin konkreettiset aiheet ovat olleet monien kaksosten mielessä jo tovin, ja näinä päivinä asioihin saattaa tulla uusia näkökulmia. Ehkä ennätysmäärä juoksevia asioita on suoritettava! Ihana uusi peli, leikki tai harrastus vetää myös puoleensa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Toivottavasti olet ottanut tosissasi tiedon hankintaan liittyvät aiheet, sillä näinä aikoina paikkaat paremmin puutteitasi ja parannat siten mahdollisuuksiasi työssä etenemisessä. Jotkut ravut ovat ehkä keskittymässä kirjahyllyn tai mappien järjestykseen tai turhien viestien poistamiseen. Onko kotipesän iso putsaus edessä?

Leijona (23.7.-22.8.)

Käytännöllisyyttä tai todellisia tekoja tarvitaan varmaankin yhä vaan, joten ota kuokka, harava tai mikä vaan muu laite käteen ja ala tehdä tarvittavat hommat. Nämä ajat eivät ole niinkään haikailua tai filosofointia varten. Pidemmän tähtäimen talousaiheet voivat putkahdella esiin silloin tällöin.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Sinulla voi olla nyt varsin paljon aiheita mielessäsi ja useat niistä voivat viuhua siellä sikin sokin. On mahdollista, että paljon käytännöllisiä tehtäviä tai hoidettavia paperiasioita on kasaantunut. Saatkohan näinä päivinä tilaisuuden näyttää, mitä osaat käsilläsi tai kehollasi? Voisitkohan luoda pikkuisen kauneutta?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Nyt voi olla sellaisia hetkiä, jolloin koet selittämätöntä väsymystä tai sitten väsymyksellä on jokin selkeä syy. Saatat kaivata paikkaan, jossa on rauhaisaa tai suorastaan luostarimainen tunnelma. Työelämän puolella on ehkä vaikea tuoda esiin kaikkea ja pientä juoruiluakin voi olla ilmassa. Onko romanttinen aloite mielessä?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Laajempi aihe on todennäköisesti selkeä teema parin päivän ajan. Kyse on ehkä verkostosta, joissa ilmaantuu tilaisuus toimia paremmin. Voit olla myös poikkeuksellisen kekseliäs ja omata jopa uudisraivaajamentaliteettia. Samaan aikaan olisi hyvä omiin oloihin tai vaikka rakkauden pesään vetäytyminen.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Joillakin jousimiehillä saattaa kyseessä olla elämänsä haasteet, mitä uraan tai työtehtäviin tulee. Tähän viittaavat urasektorilla sojottavat planeetat, jotka eivät päästä helpolla ja jotka pyrkivät selkiyttämään suuria päämääriäsi. Merkurius saattaa palauttaa esiin menneitä kysymyksiä. Ihminen toiselta paikkakunnalta kiinnostaa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Muutama viikko sitten alkanut aloitteellisuutta pönkittävä vaihe ei anna sinun jäädä lepäämään laakereillesi. Tänäänkin pyrkimyksiä on ilmassa ja aktiivisuuden tarve voi sysätä liikkumaan enemmän. Joidenkin kauriiden kohdalla ollaan rakentamassa suhdetta toiseen paikkakuntaan, ja asia vielä kehittyy.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Onkohan sinulla nyt vaihe, joka vetää sivummalle, suurten mysteerien pariin tai salailemaan jotain. Voisit saada inspiraation salatun totuuden etsimiseen, mikä voi johtaa mielenkiintoiseen lopputulokseen. Yhteisiin varoihin tai säästöihin voi kohdistua paineita, tai asia otetaan kunnolla esiin.

Kalat (19.2.-19.3.)

Aurinko, kuu ja Merkurius ovat merkkiäsi vastapäätä ja tuovat useilla kaloilla esiin neuvotteluja, jotka saattavat olla ratkaisevia työn kannalta. Keskusteluja on todennäköisesti ilmassa siitä, miten toimitaan ja millä aikataululla. Tiukkaa siis. Suhdepuolella kannattaa tyytyä pieniin asioihin ja ottaa niistä ilo irti!

Vaata ka:

petr sidorov YAjiXNvFHlY unsplash

Nädala Tiibeti Horoskoop: Esmaspäev 17.06 – Pühapäev 23.06.2024

Jänes (1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023): Sel nädalal keskenduge sisemise rahu ja tasakaalu

henry co 3JFVNo4ukKQ unsplash

Nädala Hiina Horoskoop: Esmaspäev 17.06 – Pühapäev 23.06.2024

Rott (1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020): Sel nädalal on teil võimalus