Laupäev , 2 märts 2024
horoscope g48774d832 640

Päivän horoskooppi keskiviikko 10.5.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Näinä päivinä voi olla enemmän setvittävää sen suhteen, miten työ ja perhe yhteensovitetaan, joten tasapainon löytäminen on tärkeää. Tunteet ovat monesti pinnassa joka tapauksessa, ja olisikin hyvä laskea kymmeneen ennen kuin laukaisee jotain peruuttamatonta. Pura energiaa tavaroiden järjestämiseen!

Härkä (20.4.-20.5.)

Ylevä tilaisuus voi osua kohdallesi ja tuot itsestäsi esiin parhaat puolesi! Kuu, Venus ja Mars ovat kaikki puolellasi sen suhteen, miten ilmaiset itseäsi ja näytät osaamisesi laajemmissakin kysymyksissä. Joidenkin kohdalla on enemmän liikkumista tiedossa tai matkustelua lähialueilla, jopa tunteen perässä!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Ilmassa on voinut olla jo pidempään jotain epämääräistä, josta on vieläkin vaikea saada selvää. Asian paljastuminen tai itsensä löytäminen uudella tavalla on myös näiden päivien teemoja. Kaikkinensa erikoisia aikoja! Tällä hetkellä sinun tai lähipiirin intressi liittyy omistuksien päivittämiseen tai hankkimiseen.

Rapu (21.6.-22.7.)

Mars-planeetta tykittää vieläkin merkissäsi, ja sen viimeaikainen saldo voi käsittää enemmän aikaansaannoksia työssä tai kunnon kohotuksessa. Voimakkaan saavuttamisen ilmapiiri jatkuu vielä noin viikon verran, joten hyödy siitä ja saata loppuun tärkeä asia! Tunnetasolla ilmapiiri on kärsimätön!

Leijona (23.7.-22.8.)

Tuntuuko siltä, että yhä enemmän olisi paneuduttava siihen, mihin et ehtinyt menneinä kuukausina paneutua? Toisin sanoen, sisältä käsin olisi hyvä tarkastella todellista motivaatiotasi, ehkä kaikessa rauhassa, pois katseilta. Muitakin syitä saattaa olla sille, että vetäydyt mielelläsi. Yllättävä tunne on voinut heräillä.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Sinulla on saattanut olla viime aikoina monenlaisia kohottavia ideoita, kuinka nostaa profiiliasi ja saada tunnustusta. Tunnustusta on toki voinut jopa tullakin, jopa yllättävältä taholta, eikä se välttämättä ole ohi. Suurta tyydytystä voi näinä päivinä tuoda toiminta suuremmassa joukossa, josta voi löytyä jopa tunneyhteys!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Talouselämään liittyvät aiheet ovat yhä mukana kuvioissa tai yleisenä työpaikan aiheena. Näissä teemoissa voi olla esillä yllättäviäkin käänteitä. Elämän päämääriin voi liittyä jonkin verran kyynärpäätaktiikkaa, tunteenomaisilla reaktioilla varustettuna. Varo erityisesti sitä, ettei ristiriita pääse kärjistymään!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Muutosalttiita tilanteita voi olla elämässäsi enemmänkin näinä päivinä, ja parhaimmillaan niistä kehkeytyy positiivista uutta ja elämääsi raikastavaa. Avain asioihin on monessa kohtaa yhteistyö ja sen uudistaminen jollain tavalla. Oletko myös uusimassa tapaasi olla suhteessa tai karsimassa pois haitallisia suhteita?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Planeetat liittyvät näinä aikoina kohdallasi pikemminkin sektoreihin, jotka puoltavat keskittymistä, ahkeruutta ja tasaista toimintaa, jopa kulissien takana. Nyt voi tuntua kiinnostavalta nähdä raha-asian ydin ja toimia sen mukaan, tunteen saattelemana. Muista hyväntekeväisyys, sillä saat siitä itsekin!

Kauris (21.12.-19.1.)

Nyt pelissä saattaa olla tilanteita, joihin on tartuttava välittömästi, jopa kiireellisesti. Kuun ja Marsin vastakkaisuudesta johtuen sanat voivat lentää suusta ennen kunnollista harkintaa, joten siihen on syytä varautua. Joku saattaa ilmaista tyytymättömyytensä sinuun, mikäli aihetta on. Intohimo voi roihahtaa suhteessa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Töiden tekeminen taustalla kiinnostaa tavallista enemmän tai on jostain syystä ajankohtaista. Ehkä sinun täytyy valmistella jotain ennen kuin voit tuoda sen esiin. Ehkä olet viime aikoina ymmärtänyt paljon kunnosta, liittyen tavaroihin, välineisiin tai kropan kuntoon, ja näiden aiheiden parissa vierähtää tovi jos toinenkin.

Kalat (19.2.-19.3.)

Sinusta voi useinkin tuntua siltä, että liu’ut aallonharjalla, ja menestys voi olla käsinkosketeltavaa. Vaihtelunhalua on riittämiin, ja se ei suosi kovin kapea-alaista toimintaa ja ajattelua. Nyt kannattaa keskittyä enemmänkin vapaa-aikaan, huumoriin ja leikkisyyteen. Harrastus voi mennä ison askeleen e

Vaata ka:

taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Laupäev 2 märts 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Kaart: Keiser. Täna on aeg võtta vastutus oma elu

armastushorokoopminuaeg.com

Armastuse Horoskoop – Laupäev 2 märts 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Täna on suurepärane päev romantika jaoks. Teie energia on

error: Sisu on kaitstud!