Wednesday , 19 June 2024
Paeva sonum

Päeva Sõnum: Esmaspäev 27 mai 2024

Kas pole kohatu, et sa ründad mind ainult? Sain auto, millel puudus kindlustus, ja kui mu vend poleks seda maininud, oleksin saanud trahvi. Lisaks, juhiistmel istudes avastasin, et parempoolne peegli suunatuli ei tööta. Miks?

Ma ei ole sulle valetanud, selline rünnak on alusetu. Kui sa oleksid mulle õige arve väljastanud, ei oleks sellist sõnavahetust tekkinud, mida ma tõesti ei taha. Sa eksisid arve väljastamisega, kuid ründad ainult mind.

Wises on mul kahekordne kinnitamine. Jah, ma läksin maale ja oli kiire, ei kinnitanud teistkorda ühte 40-eurost makset. Reede õhtul olin külas ja laupäeval, kui oma väljavõtteid vaatasin, märkasin, et üks makse on ootel. Kinnitasin selle ja sa nägid seda kellaajaliselt. Ära süüdista tühjalt, inimesed eksivad, vahel ka sina, kes väljastasid puuduliku arve.

Lisaks on kojamehed oma elu ära elanud ja ei tee klaasi puhtaks. Eile (laupäeval) sattusin vihma kätte ja pidin tee ääres seisma jääma, et vihm üle läheks. Kui teie neid ei vaheta, siis ostan ise uued. Mulle on oluline turvalisus, et esiklaas oleks puhas.

Muus osas on kõik ok ja olen rahul.

Head päeva!

Vaata ka:

USA aukonsulid 1

Välisminister Tsahkna USA aukonsulitele: olete oluline täiendus meie diplomaatilisele võrgustikule

Välisminister Margus Tsahkna kohtus täna, 19. juunil Eesti aukonsulitega Ameerika Ühendriikides, et tutvustada Eesti välispoliitika

euroopa liit minuaeg.com

Euroopa poolaasta kevadpaketi keskmes on ELi konkurentsivõime ja riikide rahanduse usaldusväärsus

Euroopa poolaasta 2024. aasta kevadpaketi raames annab komisjon täna liikmesriikidele poliitilisi suuniseid, kuidas luua tugevat