Monday , 18 October 2021
mg 1090

Mailis Reps: Kaotasin 20. nädalal lapse, kui sa tead, et ta on tütar, sa oled talle nime pannud, on äärmiselt raske.

Mailis Reps, kellest viis aastat tagasi võinuks saada president ja kes veel aasta alguses oli valitsuse üks peaarhitekte, kadus pärast paljastusi väidetava maksumaksja rahaga priiskamise kohta avalikkusest. Nüüd istus Taavi Eilat “Pealtnägijast” neljakordse ministri ja kuue lapse emaga maha, et küsida ära kõik valusad küsimused, mis vahepeal kogunenud.

Mailis Reps, ma teen intervjuu suhteliselt alguses ettepaneku, et oleme siis selles intervjuus ausad ja räägime kõik südamelt ära. Sobib see teile?

(naerab) Ja, ja… lähme edasi.

Te ei saa aus olla?

Te küsisite kahte küsimust. Et kas me saame ausad olla? – Jah, ma saan aus olla. Saan rääkida täpselt seda, mis saan rääkida, kui ma ei saa rääkida, siis ma vastan, et ma ei saa seda kommenteerida. Mis puudutab seda, kas ma räägin kõik südamelt ära? Ei, kindlasti mitte! Ma võin kohe alguses öelda, seda kokkulepet meil ei tule.
Miks Reps tagasi astus?

Reps: Ma astusin tagasi sellepärast, et lihtsalt inimlikult oli liiga palju. Selleks hetkeks ma olin üsna vahetult enne seda lahutanud oma 20 aastat olnud abielu ja palju pikema kooselu. Üsna sellise pika ja keerulise protsessi tulemusena. Ma olin selleks hetkeks just kaotanud täpselt poole raseduse pealt oma lapse, kellega väidetavalt kõik oli korras, kuni ma läksin järgmisesse ultrahelisse. Nii et ütleme 20. nädalal last kaotada, kui sa tead, et ta on tütar, sa oled talle nime pannud, on äärmiselt raske. Põhimõtteliselt olid loetud päevad peale seda, kui hakkas see skandaal peale ja minu jaoks oli lihtsalt liiga palju.

Lapse kaotuse asi on, mida ei ole varem rääkinud?

Ma arvan, et seda teavad minu lähedastest umbes kolm inimest.

LOE EDASI SIIT
Allikas. ERR.EE

Jaga

Vaata ka:

man g1c5b593f8 640

Mida tajume surma eel?

Peaaegu kõik surmaeelsed kogemused hõlmavad nägemusi, millest allpool juttu. Inimesi, kes on n-ö surma lävele …

laps

KURB: Tüdruk räägib turvakodus nukkudele, et ema jälle ei tule…

“Meil on olnud juhus, kus 9-aastase tüdruku ülesanne oli igal hommikul üles ajada oma narkomaanist …

space g07ab4bcc2 640

KUUM: Hiigelsuur komeet on meie poole teel!

Kaugelt Päikesesüsteemi äärealadelt, Öpik–Oorti pilvest on meie poole teel võib-olla kõige suurem komeet, mida seni …

keel

9 muutust keelel paljastavad peaaegu kõik sinu haigused

Võib-olla sa ei mõtle tihti oma keelele, aga kui arst palub sul suu lahti teha …