Huvitavat

Maia-Liisa Anton: koroonapassi kaotamise järel ma enam väljas söömas ei käiks ja söögikohad ei pruugi passi kaotamisest võita mitte midagi.

Mina, koroonapassiga inimene, ei saa aru, miks on domineerima hakanud arvamus, et koroonalaine tipus piirangute kadumisel suureneb väljas söömine, sportimine ja lõbutsemine. Hoolimata jõulu eel tõhustatud suvisest vaktsineerimisest olen ma viimastel kuudel väga vähe aega restoranides ja lõbustusasutustes veetnud suure nakkusohu tõttu, sest just nendes kohtades, kus palju inimesi on koos, ei kanna maske ning räägivad valjusti, levib koroona kõige lihtsamalt ning vaktsiinid ei hoia 100% kindlusega nakatumist ära. Ma ei soovi mängida oma tervise ja eriti ajuga vene ruletti haigusega, mille närvisüsteemi kahjustavad pikaajalised mõjud on ammu tõestatud.

Loe edasi SIIT
Allikas. Delfi.ee

Jaga
Back to top button