2.2 C
Tallinn
Pühapäev 2. aprill 2023
MõtteteradMa soovin, et me saaksime elada hirmuvabalt..

Ma soovin, et me saaksime elada hirmuvabalt..

Ma soovin, et me saaksime elada hirmuvabalt, et me ei peaks muretsema, kas homme on meil kodumaa ja rahu, et me ei peaks muretsema, et kas meil jätkub toidu ja üüri jaoks vahendeid, et me meie sees poleks nõnda suurt segadust, vaid oleks selgus ning teadmine, et me taipaksime tõde.

 

Ma soovin, et igal inimesel oleks keegi, kellele raskel hetkel toetuda ning kellega jagada oma rõõme ja selle eest, et iga laps tunneks end turvaliselt ning armastatuna, et ta ka täiskasvanu eas suudaks ja oskaks seda vastu võtta ning pakkuda.

Ma palun hingerahu ning rõõmu iga inimese südamesse. Ma soovin, et meil kõigil oleks taas usk, lootus ning armastus.
Olge hoitud!

Veel artikleid