-0.5 C
Tallinn
Pühapäev 5. veebruar 2023
MõtteteradMa sooviks, et me mõtleksime iga sõna üle...

Ma sooviks, et me mõtleksime iga sõna üle…

Ma sooviks, et me mõtleksime iga sõna üle, misme lendu laseme. Ka vihahoos. Et me ei oleks kurjad ega kadedad.

Mis siis sellest, et kellelgi läheb paremini kui meil. Tegelikult on ju elus kõige olulisem see, et oleks tervist ja sõpru ning leib laual. kõige rohkem: et teie lähedased oleksid teiega ja et te ei peaks muretsema ei enda ega lähedaste tervise pärast.

Mõtle häid mõtteid, anna teisteleandeks(ära pea viha) ja palu,et sulle andeks antaks.

Veel soovin ma teile seda, mida tänases virvarris kipub vahest kõige enam nappima – ma soovin teile aega. Aega iseenda jaoks. Aega oma pere jaoks. Aega mõelda. Aega olla hea!
Just seda ma soovingi Teile.

Veel artikleid