tim bogdanov 4uojMEdcwI8 unsplash 850x560 1

Ma olen 24-aastane mees, süütu ja selle üle uhke. Sõbrad….

Ma olen 24-aastane mees, süütu ja selle üle uhke. Sõbrad ja kolleegid nöögivad mind sellepärast alailma. Ega see mind iseenesest ei häirigi, küll aga fakt, et nad tunnevad vajadust seda teha. Ma pole mingi Quasimodo ega ka impotent või memmekas. Kui ma kohtan naist, kellega magada tahan, siis kavatsen seda ka teha. Mul on neid võimalusi olnud küll, kuid ma pole neid kasutanud, kuna pole nende konkreetsete tüdrukutega tahtnud magada. Kas tõesti on kuritegu olla pärast 16. eluaastat süütu?

 

Rain, 24a, Tartu

Sinu sõbrad ja töökaaslased ei noki sind sellepärast, et oled süütu, vaid et sa selle koha pealt suud kinni ei hoia. Mida huvitavat su elus veel sünnib?

 

 

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Teisipäev 28 mai 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill): Täna on hea päev, et alustada uusi projekte või

euroopa liit

Komisjonid keskenduvad avalikul istungil Eesti huvidele Euroopa Liidu järgmises eelarves

Riigikogu Euroopa Liidu asjade komisjon ja rahanduskomisjon arutavad täna kell 13.30 algaval avalikul istungil, millised