4.2 C
Tallinn
Esmaspäev 30. jaanuar 2023
MõtteteradKui ma soovin rahumeelses maailmas elada...

Kui ma soovin rahumeelses maailmas elada…

Kui ma soovin rahumeelses maailmas elada, siis pean ma hoolitsema selle eest, et oleksin ise rahuarmastav inimene. Ükskõik, kuidas ka teised end ülal peavad, mina säilitan oma südames rahu. Ma kuulutan ka keset kaost ja hullumeelsust oma rahu. Kõik rasked situatsioonid täidan ma rahu ja armastusega. Ma saadan kõigisse rahutuisse maailma piirkondadesse oma rahumõtted. Kui ma tahan maailma paremaks muuta, pean ma muutma oma seisukohta maailma suhtes. Ma soovin nüüdsest maailma näha väga positiivsest vaatenurgast. Ma tean, et rahu saab alguse minu enese mõtetest. Kui mu peas on pidevalt rahumeelsed mõtted, saan ma ühenduse sarnaselt mõtlevate rahuarmastavate inimestega. Koos aitame me meie maailma rahu ja küllust tuua.

Ma otsustan rahumeelse elu kasuks.

Veel artikleid