1.9 C
Tallinn
Laupäev 1. aprill 2023
HuvitavatKiri inimesele, kes mulle emotsionaalselt haiget tegi.

Kiri inimesele, kes mulle emotsionaalselt haiget tegi.

Tihti on raske valida seda, mis on õige, eriti juhul, kui sa ei tea ise ka, mida sa õieti vajad ja tahad. See teadmatus ongi see, mis paneb …

Tihti on raske valida seda, mis on õige, eriti juhul, kui sa ei tea ise ka, mida sa õieti vajad ja tahad. See teadmatus ongi see, mis paneb sind otsima kedagi, lihtsalt selleks, et hinges olevat tühjust täita. Ja nii juhtubki, et sa satud kellegi otsa, kellest sa täiesti hiljem sõltud ja kes sulle halba teeb.

Sa olid parim ja halvem asi, mis minuga juhtunud on.

Kallis inimene, ma tahan, et sa mõtled nüüd natukene järele. Kujuta endale ette meeleheites olevat noort neidu, kes ei tea, mida edasi teha. Kes on end sulgenud oma tuppa ja ainult nutab. Sa võid sellele neiule minu näo ette kujutada, sest mina see olingi. Mina – kes ma ei olnud sinu jaoks liiga hea. Ma olin teine valik või kolmas, neljas… Kõikide teiste tüdrukute seas, kelle sa alati enne mind valisid. Ma tundsin end sinu pärast täiesti tähtsusetuna.

Aga näed, ma ei vihka sind, vastupidi, ma tänan sind.

Isegi, kui mul läks selleks terveid kuid, et aru saada, et ma sinu jaoks piisavalt hea ei ole või siis pigem, et sina pole piisavalt hea minu jaoks. Need sõnad kõlasid pidevalt mu peas ja ma korrutasin endale koguaeg, et ma väärin paremat, kui kõik need sinu valed armastusest. Ma väärin paremat, kui olla ei keegi. Ma väärin paremat, kui seda, et minuga mängitakse. Ma väärin paremat, kui sina.

Ja nüüd ma tean, et mitte kunagi enam ei lase ma kellelgi enese üle nii palju võimu saada. Mitte kunagi enam ei taha ma end tunda tähtsusetu ja abituna.

Pikka aega uskusin ma, et ma ei saa ilma sinuta elada. Iga hommik ärkasin ma lootusega, et sa tuled ja mu päästad. Aga ma eksisin. Sellel ööl, kui ma lõpuks aru sain, et sa mitte kunagi ei tule, sain ma ka aru, kui kaugele sa minust oled läinud. Ja et ainus, kes mind päästa võib, olen mina ise.

Sa olid mu pimedus ja mul läks vaja palju aega enne, kui ma sellest lõpuks aru sain.

Ma tean, et tegelikult oled sa hea inimene aga järgmine kord, kui sa küsid, mida sa mulle tegelikult tegid, siis mõtle sellele neiule, kes oma toas nuttis. Mõtle sellele neiule, kes veetis sinu pärast unetuid öid, sest tema tegelikkus oli palju hirmsam, kui halvad unenäod.

Ma tahan, et sa mõtled sellele neiule, kes end niipalju vihkama hakkas, et ta end sundis tõusma voodist hommikul. Ma tahan, et sa mõtled sellele neiule, kes sinu pärast depressioonis oli.

Ma tahan, et sa mõtled sellele kõigele, mida sa ise ei näinud, kõikidele asjadele, mida sa kunagi läbi pole pidanud elama ja millest sa teadlik polnud.

Ma loodan, et sa oled õnnelik ja ma tahan, et sa teaksid, et ma ei kahetse enam. Ma loodan, et sa ei pea mitte kunagi läbi elama seda, mida mina tundma pidin. Ma tänan sind, et sa mind pimedusse tirisid, ma tänan sind, et sa aitasid mul suureks saada ja et sa mind ikka ja jälle allapoole tirisid. Sellest pimedusest sai alguse palju imelisi asju. Palju imelisi asju sai alguse tänu sinule.

Veel artikleid