2.3 C
Tallinn
Pühapäev 29. jaanuar 2023
MõtteteradIga päev tuleta endale meelde...

Iga päev tuleta endale meelde…

Oma elus olen ma maha pidanud mitu rasket võitlust. Mul on olnud viletsaid suhteid ja halbu sõpru. Ma olen teinud miljon vale otsust. Vähemalt. Kuid ma mõistsin, et olen teinud seda seepärast, et mul oleksid mu sõbrad ja et mu suhted toimiksid. Samas ma ju ka tean, et ma ei saa hoida inimesi enda ümber kogu aeg rõõmsana. Tihti olen ma seda teinud enda rõõmu arvelt.

 

Kuid nüüd elan ma endale. Hoides oma eneseväärikust. Ma ei ela selleks, et täita teiste lootusi. Ma ei lase inimestel ennast võtta enesestmõistetavana. Ma ei ole enam ohver kellegi tujudele või soovidele. Ma ei ole selleks siia ilma loodud, et minuga manipuleerida. Ma olen vaba hing ja ma olen õppinud ellu jääma ja elama oma tingimustel. Ma ei murdu ka siis, kui sa proovid mind murda. Õigemini proovid murda minu vaimu. Ma ei ole kellegi isekuse ohver. Ma olen unikaalne. Minu iseloom on unikaalne. Ma olen enesekindel ja ma saan oma eluga ise suurepäraselt hakkama.
Olghe hoitud 

Veel artikleid