Alexis Varnum

Alexis Varnum: Kolmapäev 15.11.23 sõnum

Vahest on selliseid päevi kus sõna TEGEVUS tekitab iiveldust, täna on selline päev, see pole laiskus, ega ebameeldiv enesetunne, see on midagi muud. Käisin koertega pargis, vaikus, pole tuult, puud märjast lumest valged, selline ZEN tunne tekkis. Tänane hall päev paneb lihtsalt maailma vaatlema. Kodus on poolkilo maitsvaid komme ja kruus teed ja hetkel on sellest piisav.

Ma ei taha täna segada oma olemist info läbivaatamisega, uudistega, kanaldustega ja päeva prognoosiga ma ei taha kirjutada, ma tahan lihtsalt vaadata aknast ja öelda MAAILM SA SAAD OODATA, aga mina praegu tahan vaadata äkast ja tunda rõõmu ja ma saan seda endale lubada. KES minuga? Ma ei tea kuidas on homme aga praegu olen siin ja selles seisundis.

Vaata ka:

armastushorokoopminuaeg.com

Armastuse horoskoop – Reede 1 detsember 2023

Jäär (21. märts – 19. aprill): Võimalik, et kohtad kedagi, kes raputab sinu maailma. Ole

minuaeg.com ennustus horoskoop tarokaart

Tarokaart – Reede 1 detsember 2023

Jäär (21. märts – 19. aprill) Kaart: Keiser Tõlgendus: Aeg on võtta juhtimine oma elus.

error: Sisu on kaitstud!