Teisipäev , 30 aprill 2024
Erakorralised uudised
t1

Kaubanduskeskuse T1 Mall of Tallinn kolmas oksjon oli edukas

Kaubanduskeskuse T1 Mall of Tallinn kolmas oksjon oli edukas ning oksjonil tehti pakkumine alghinnaga 55 miljonit eurot, teatasid pankrotihaldurid.

Oksjonile registreerus seekord viis huvilist. ERR-ile teadaolevalt olid need mh Tartus Lõunakeskust, Tallinnas Balti jaama ja Keskturgu, Narvas ja Pärnus kaubanduskeskusi omav Astri Grupp, Tallinnas Delta Plazat, Viru keskust, Sõpruse ärimaja ja arendatavat Liivalaia kvartalit ning Riias Spice’i ostukeskusi omav AS Kapitel, kinnisvaraarendaja Novira, suurärimees Margus Linnamäele kuuluv MM Grupp ja T1 võlausaldajaid esindav välisettevõte Lintgen.

Kuna aga edukas pakkumine tehti alghinnaga, esitas pakkumise neist viiest järelikult ainult üks.

Kuna täitemenetluse seadustiku kohaselt võivad elektroonilisel enampakkumisel osalevad isikud esitada vastuväited enampakkumise läbiviimise kohta enampakkumise lõppemise päevale järgneva tööpäeva jooksul, siis avaldavad pankrotihaldurid oksjoni võitja ja kinnitavad tulemuse neljapäeval. Ühtlasi lubatakse siis tulemustest avalikkust teavitada.

Kolmapäeval lõppenud oksjon oli kolmas katse pankrotistunud T1 (omanik AS Tallinna Moekombinaat) koos kehtivate rendilepingutega maha müüa. Esimene katse toimus alghinnaga 85 miljonit eurot. Sellega huvilisi ei registreerunud. Uue, 65-miljonilise alghinnaga registreerus oksjonile neli huvilist, ent keegi neist pakkumist siiski ei teinud.

Ostukeskus on külastajatele jätkuvalt avatud, ehkki enamik müügibokse on rentnikest tühjad.

Allikas. Err.ee

Vaata ka:

dutch shepherd 5140887 1280

Tollikoer aitas Soomes avastada 12 kilo kanepit

Toll on uurinud suure kanepipartii importi, mis selgus 2023. aasta juulis seoses tollikontrolliga Vantaal. Tollikoer