Thursday , 19 September 2024
rase

Lapseootel naine 34.a nakatus koroonasse ja proovis end ravida MMS-iga

Mõned aastad tagasi lahvatas suur skandaal seoses “imeravimina” tuntud MMSiga, mis on tegelikult inimese organismile ohtlik mürkaine, aga mida mõned tarvitasid erievate haiguste ravitsemiseks. Nüüd on aga ilmsiks tulnud kurioosne juhtum, kus üks lapseootel naine otsustas MMSiga koroonat ravida.

34-aastane naine, kes haigestus koroonasse, kirjutas ühes loodusraviga tegelevas sotsiaalmeedia grupis: “Olen 23. nädalat rase ja arst helistas, et mu maksanäidud on halvad. Ma pole muud ravi teinud, kui MMS ja üks milligramm Panadoli päevas. Kõht ei valuta, mida teha?”

Kommentaarides leidus aga vaid üks inimene, kes kahtles kloori manustamise headuses lapseootel naisele. Viimastel andmete kohaselt on naine mitmete tõsiste tervisehädadega haiglas.

Juhtunut kommenteeris ka perearst Piret Rospu: “MMS ei ravi ega enneta ühtegi haigust, tegemist on mürgise ainega. Raseduse ajal MMSi kasutamine võib olla ohtlik, kuna MMS võib tekitada methemoglobineemiat (vigase hemoglobiini tootmine, mis ei suuda hapnikku siduda ega transportida – seega võib kaasa tuua hapnikupuuduse lootel) või hemolüütilist aneemiat (vererakkude enneaegne lagunemine, samuti põhjustab hapnikutranspordi probleeme). Hemoglobiini ja hapnikutranspordi probleemide kuhjamine Covid-19 otsa on veel erakordselt halb mõte.”

Loe pikemalt portaalist Elu24.

Vaata ka:

taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Kaart: RikkausTõlgendus: Täna võib sul tekkida tunne, et oled

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis