Sunday , 8 September 2024
Erakorralised uudised
astrology gc13039e90 640

Horoskoop – Reede 5 november

Jäär 21. märts – 20. aprill
Tänase päeva märksõnaks on ahvatlus. Teie meelestatus on veidi liiga materialistlk, kipute raha raiskama asjadele, mida tegelikult ei vaja.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Võite täna sattuda uude seltskonda, kelle huvid on teie omadest erinevad. Püüdke siiski olla avatud, võite leida enda jaoks huvitavaid mõtteid.

Kaksikud 21. mai – 21. juuni
Tänased meeleolud muudavad teid ägedaloomuliseks ja isegi agressiivseks. See võib avalduda nii sõnades kui ka tegudes. Püüdke tegeleda spordiga.




Vähk 22. juuni – 22. juuli
Suudate täna rohkem korda saata, kui muidu mitme päevaga. Hea võimalus likvideerida võlgu ning lõpetada poolikuid asju. Paranevad suhted teistega.

Lõvi 23. juuli – 22. august
Olete väga pehmeloomuline ja romantiline isiksus, kes oskab oma partneri "särama" panna. Samal ajal ootate, et ka teile suurt tähelepanu pöörataks.

Neitsi 23. august – 22. september
Olete täna praktiline ja eelistate tegutseda kodus. Võimalik, et hakkate märkama tegemata töid, mis ripakil olnud. Hea aeg remondi alustamiseks.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Võimalik kokkupuude isikutega, kes salaja teie vastu töötavad. Püüdke säilitada eneseväärikus ja ausus ka siis, kui see tõesti raske tundub olema.

Skorpion
24. oktoober – 22. november
Tänasel päeval tajute endas harmooniat ning rahu. Suudate näha tervikut seal, kus tavaliselt olite rahutu ja valiv. Hea aeg eneseteostamiseks.

Ambur 23. november – 21. detsember
Saate täna üle oma vanadest piirangutest ja asjadest, mis teid siiani ängistanud on. Eneselegi ootamatult võite hakkama saada eneseületamisega.




Kaljukits 22. detsember – 20. jaanuar
Täna on hea päev ühiskondlikeks suheteks. Teile laskub tavalisest suurem tähelepanu, kuid ka kohustused. Võimalik, et teilt oodatakse rohkem, kui anda soovite.

Veevalaja 21. jaanuar – 18. veebruar
Suurepärane päev avalikuks esinemiseks või millegi esindamiseks. Oskate jätta endast hea ja usaldusväärse mulje. Võimalik kokkupuude lastega.

Kalad 19. veebruar – 20. märts
Olete täna väga meeldiv vestluspartner, mistõttu paljud inimesed hakkavad teie seltskonda otsima. Püüdke ära tajuda, kes ka teile midagi vastu pakub

Vaata ka:

raphael renter vG6ZbRoztr8 unsplash

Kas teadsid: lapsed peaks tegema päevas 17 000 sammu

Laste liikumisvajadus on suurem kui täiskasvanutel. Nad võiksid liikuda kahe kolmandiku võrra rohkem kui täiskasvanud

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Põhja-Eesti regionaalne kriisikomisjon kogunes korralisele istungile

Eile tutvustati Harjumaa kõigi omavalitsuste ja regiooni riigiasutuste esindajatele muudatusettepanekuid hädaolukorraseaduses, arenguid Eesti Varude Keskuses,