Sunday , 8 September 2024
Erakorralised uudised
astrology gc13039e90 640

Horoskoop – Kolmapäev 3 novemver

Jäär 21. märts – 20. aprill
Olete täna tavalisest rahulikum ning suudate pingelistes olukordades säilitada enesevalitsust. Hea aeg kõikvõimalikeks läbirääkimisteks ja inimsuheteks.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Täna tõmbab teid seiklusterohke ning vaheldusrikas elu. Olete püsimatum, kui tavaliselt, mistõttu on teil raske keskenduda konkreetsele tegevusele.

Kaksikud 21. mai – 21. juuni
Kui teil on mingi kindel arusaam, siis võimalik, et nüüd hakkab see kõikuma. Kohtute intelligentse inimesega, kelle mõtted teid vägagi innustavad.




Vähk 22. juuni – 22. juuli
Täna peaksite endale meelde tuletama vanasõna "julge pealehakkamine on pool võitu"! Püüdke vabaneda takistavatest kompleksidest, ärge häbenege ennast!

Lõvi
23. juuli – 22. august
Olete energiline ja entusiastlik. Armuasjades on täna rohkem õnne ja ka võimalusi. Päev on täis rõõmu. Vaadake siiski, et te ennast üle ei hindaks.

Neitsi
23. august – 22. september
Tunnete täna end veidi ahistatuna, kuna olete tahtmatult sõltuv oma kaaslastest. Võimalikud möödarääkimised ja üksteisele vastu töötamine.

Kaalud
23. september – 23. oktoober
Võivad tekkida tõrked paika pandud plaanide teostamisel. Püüdke mitte lasta end sellest häirida, olge spontaansem. Hea päev sõpradega suhtlemiseks.

Skorpion
24. oktoober – 22. november
Tänased meeleolud sunnivad teid vaatama iseenda sügavustesse ning tegelema nende probleemidega, mida siiani olete püüdnud enese jaoks maha vaikida.

Ambur 23. november – 21. detsember
Võimalik, et puutute täna kokku isikutega, kes kipuvad teie elu dikteerima. Püüdke selle peale mitte liigselt ärrituda ja võimalusel vältige sellist suhtlust.

Kaljukits 22. detsember – 20. jaanuar
Püüdke täna endas kultiveerida neid omadusi, mida vajate esinemisel ning inimestega suhtlemisel. Usaldage ennast rohkem, tegelege meeldivate asjadega.

Veevalaja 21. jaanuar – 18. veebruar
Kipute täna kellegi pahaaimamatut märkust liiga südamesse võtma. Püüdke leida oma sisemine enesekindlus üles ning tegelege enese arendamisega.

Kalad 19. veebruar – 20. märts
Võite täna kergesti sattuda intriigidesse või lihtsalt äpardustesse. Aeg jookseb nii kiiresti, et tõenäoliselt nii mõnigi plaan jääb poolikuks.

Vaata ka:

raphael renter vG6ZbRoztr8 unsplash

Kas teadsid: lapsed peaks tegema päevas 17 000 sammu

Laste liikumisvajadus on suurem kui täiskasvanutel. Nad võiksid liikuda kahe kolmandiku võrra rohkem kui täiskasvanud

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Põhja-Eesti regionaalne kriisikomisjon kogunes korralisele istungile

Eile tutvustati Harjumaa kõigi omavalitsuste ja regiooni riigiasutuste esindajatele muudatusettepanekuid hädaolukorraseaduses, arenguid Eesti Varude Keskuses,