Friday , 20 September 2024
astrology gc13039e90 640

Horoskoop – Reede 22 oktoober

Jäär 21. märts – 20. aprill
Kipute täna asju ilustama ja võite tänu sellele soovile, elada ideaalses maailmas, totaalsesse illusiooni langeda. Vältige alkohoolseid jooke!

Loe ka:  Just neile kolmele Tähemärgile tuleb oktoobi lõpp väga hea! Horoskoop

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Satute situatsiooni, kus olete sunnitud uurima oma igapäevaelu erakordselt põhjalikult. Esile kerkivad probleemid, mida olete püüdnud edasi lükata.

Kaksikud 21. mai – 21. juuni
Pöörate oma välimusele täna suuremat tähelepanu, kui tavaliselt. Otsite enda ümbert harmooniat ja rahu ning arvatavasti see teil ka õnnestub!

Vähk 22. juuni – 22. juuli
Olete täna tavalisest avameelsem ja sirgjoonelisem. Võimalik, et ehmatate oma otsekohesusega mõne inimese päris ära. Hea aeg panna ennast maksma.




Lõvi 23. juuli – 22. august
Võimalik, et saate täna mõne esoteerilise ja seletamatu kogemuse. Teie maailmatajumine laieneb tänu sellele tunduvalt. Hea aeg loominguliseks tegevuseks.

Neitsi 23. august – 22. september

Tänasel päeval on teie üleüldine energiatase hea. Sobiv aeg alustada tervisliku eluviisi praktiseerimisega või teha mingit füüsilist tegevust.

Kaalud 23. september – 23. oktoober
Kui teil on juba mõnda aega olnud salajane sümpaatia kellegi suhtes, siis nüüd on hea aeg sellega midagi ette võtta. Lubage oma tundeid aimata.




Skorpion 24. oktoober – 22. november
Teil tuleks taltsutada oma emotsioone, säilitada jõudu ning loobuda tülitsemisest ja soovist “korda luua”. Kasuks tuleb asketism ja paastumine.

Ambur 23. november – 21. detsember
Otsite täna hingetuge ning inimlikku lähedust. Oma liigse emotsionaalsusega võite aga teisi inimesi veidi hirmutada. Soojenevad suhted vanematega.

Kaljukits 22. detsember – 20. jaanuar
Täna olete oma tunnete väljendamisel tagasihoidlik. Püüdke ilmutada südamlikkust, loobuge jäikusest ja egoismist. Suhtes partneriga arvestage ka tema soovidega.




Veevalaja 21. jaanuar – 18. veebruar
Tõenäoliselt suudate olla tähelepanelik ja säilitada külma mõistust ka väga pingelises olukorras. Teie rahulikkus võib aga ärritada mõnda provokaatorit.

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Olete aktiivses meeleolus ning tunnetate oma jõulisust. Kuid vältige siiski üksinda võitlemist, otsige mõttekaaslaste toetust. Hea aeg meeskonnatööks.

Vaata ka:

photo 1587773403675 ba676c122bf3

Rahandusministeerium: Alkoholiaktsiisi ja Käibemaksu Tõus Võib Suurendada Piirikaubandust, Kuid Tarbimine Väheneb

Rahandusministeerium prognoosib, et käibemaksu ja alkoholiaktsiisi tõus võib oluliselt suurendada piirikaubanduse osakaalu Eesti inimeste alkoholitarbimises,

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist