Teisipäev , 30 aprill 2024
Erakorralised uudised
karmen joller
Foto. Margus Johanson!

Perearst Karmen Jolleri peres kasvasid üles vähki surnud õe lapsed,

Kalli õe surm, raske seljavigastus, raseduste katkemine, poja haigus. Viis rasket aastat mõjusid tuntud perearstile Karmen Jollerile füüsiliselt ja hinge­liselt nii rängalt, et ta kannatas pikalt kroonilise väsimuse sündroomi all.

Kivimäe Perearstikeskuse perearsti Karmen Jolleri (45) rahu ja meelekindlust sisendav nägu vaatab juba nädalaid vastu pealinna igalt teiselt bussiootepaviljonilt. Ta näeb oma näopilti iga päev ka ise, kui sõidab mööda Vabaduse puiesteed oma Männikul asuvasse koju. Karmen on üks neid, kes kutsutud veda­ma COVID-19 vastu vaktsineerimise vankrit.




Ta soovitab kõigil teha kaitsesüst esimesel võimalusel, sest on näinud väga lähedalt, kui salakaval ja raske haigus see on. Näeme Karmen Jollerit tihti esinemas televisioonis ja sõna võtmas sotsiaalmeedias, aga mis ja kes on tema tagala?

Kroonikal oli austav võimalus külastada Eesti ühe tuntuma perearsti kodu. See on suur kahekorruseline eramaja, mis valminud Karmeni abikaasa Jüri Jolleri (54) kuldsete käte abil pea kakskümmend aastat tagasi. Äsja on majas lõppenud remont. Karmen kolis mehe majja kümme aastat tagasi ja sama palju aastaid hiljem otsustasid nad ette võtta maja värskenduskuuri. Poegade Mardi (9) ja Aleksandri (6) toad said Kroonika külaskäigu ajal veel viimast lihvi – mõlemad poisid said oma toa kujundada täpselt nii, nagu soovisid.

“Keegi ei tahtnud mind väga ja kes tahtsid, neid ei tahtnud mina.”

“Vanem poeg Mart tahab saada robootika­inseneriks, tema tuba on teadust täis. Ta on olnud väikesest peale suur teadushuviline ja tema lemmiktegevuseks on erinevad teaduskatsed. Noorem poeg on aga tugeva ilu- ja kunstimeelega. Tema tehtud joonistused ja maalid on ta toa seintel aukohal,” tutvustab perenaine poegade tegemisi.




Karvasteks pereliikmeteks on kaks koera – õues peab valvet segavereline Pontu ja toas sibab ringi 14aastane pappilloni tõugu vanaproua Rossa.

Loe edasi SIIT
Allikas. Kroonika

Vaata ka:

Untitled design 4

Vali üks süda ja loe, millist armastuse sõnumit see endas kannab

Armastus on üks inimkogemuse kõige võimsamaid ja müstilisemaid tundeid. Selles mängus saate valida ühe viiest