Thursday , 19 September 2024
kj4l2jws.xah

POMMUUDIS: Võlakütt Ants Päär lubas saatejuht Katrin Lustil kehaliikmeid otsast ära tõmmata.

 

Milline on siis uuriva ajakirjaniku elu!

Ma kirjeldan teile. Võlakütt Ants Päär käis päevi pinda, millal ta saab Kuuuurija vaatajale oma loo rääkida. Lõpuks võtsin ta jutule ja tegime intervjuu. Kui saade ei tulnud täpselt selline nagu ta soovis, läks mees marru. Saates tuli välja, et Ants Päär on inimestele ja Eesti telekanalile võlgu

 

 

Eile õhtust peale on Päär mulle teinud kümnelt erinevalt numbrilt kõnesid. Täna hommikul istus ta oma musta autoga mul akna all tunde. Hiilisin majast hirmuga välja ja seejärel andis ta teada, et ma olen talle võlgu ja ta kaasab “inimesed” kes tulevad minu ukse taha ja kui ta minult raha kätte ei saa siis ta hakkab seda nõudma minu pereliikmetelt.

 

 

Ta kasutab sõnu raisk, tont, värdjas ja lubab kehaliikmeid otsast ära tõmmata. Nüüd siis hiilin hirmuga tööle ja mõtlen, kuidas ma õhtul koju saan, sest Päär on lubanud koos “inimestega” mind kasvõi maa alt üles otsida. Politsei poole pole mul mõtet pöörduda, sest samasuguste ähvardavate inimeste osas on mind varasemalt saadetud kuu peale. Kirjutan selle postituse lihtsalt eesmärgil- kui minuga midagi juhtub, siis vähemalt olen avalikkust informeerinud.

 

Allikas.  FB: Kuuuurija

Vaata ka:

taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Kaart: RikkausTõlgendus: Täna võib sul tekkida tunne, et oled

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis