Esmaspäev , 29 aprill 2024
Erakorralised uudised
klf5031

Tallinn soovib saata lapsed järgmisest nädalast koolivaheajale

Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsevi sõnul võiks koolivaheajaga alustada juba järgmisest nädalast ning vahepealseks perioodiks laste distantsõppele saatmine ei ole mõistlik. Valitsus langetab otsuse koolide distantsõppele saatmise kohta kolmapäeval või neljapäeval.

 

“Me saame aru, et valitsusel on laual praegu erinevad piirangute võimalused ja üks neist puudutab konkreetselt siis ka meie koole. Üks variant, millest on palju räägitud, on 100-protsendiline distantsõpe, kas terves põhikooliastmes või välja arvatud 1.-4. klass. Me arvame, et kui läheme nädal enne koolivaheaega kõikides koolides üle distantsõppele, siis esiteks ei too seda efekti, mida on loota ja teiseks tekitab lihtsalt rohkem segadust,” ütles Belobrovtsev ERR-ile.

Praegu on distantsõppel Harjumaa ja Ida-Virumaa koolide gümnaasiumiastme õpilased.

 

“Meie ettepanek valitsusele on konkreetne: alustada koolivaheaega üks nädal varem. See annab meie arvates rohkem efekti kui nädal sajaprotsendilist distantsõpet praeguses olukorras,” ütles Belobrovtsev.

Tallinn tegi valitsusele ettepaneku alustada talvise koolivaheajaga juba järgmisest nädalast. “See oleks meie meelest palju mõistlikum variant kui hakata samadest päevadest kõiki lapsi distantsõppele saatma üheks nädalaks kuni 23. detsembrini, mil algab talvine koolivaheaeg,” lisas ta.

Loe edasi:  Err.ee

Vaata ka:

dutch shepherd 5140887 1280

Tollikoer aitas Soomes avastada 12 kilo kanepit

Toll on uurinud suure kanepipartii importi, mis selgus 2023. aasta juulis seoses tollikontrolliga Vantaal. Tollikoer