Thursday , 19 September 2024
taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Pühapäev 7 aprill 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) – Vankri kaart: Vankri kaart toob sulle sõnumi teekonnast või väljakutsest. See võib olla projekt, mille kallal oled töötanud, või isiklik eesmärk, mille saavutamiseks pead pingutama. Vanker sümboliseerib tahtejõudu ja sihikindlust. Kasuta neid omadusi takistuste ületamiseks ja finišijooneni jõudmiseks.

Sõnn (20. aprill – 20. mai) – Ereemiidi kaart: Ereemiit kutsub sind sissepoole vaatamise ja vaikuse hetkeks. See on aeg oma mõtteid korrastada, maha rahustada ja tõeliste soovidega ühenduse luua. Meditatsioon või jalutuskäik looduses aitavad sul selgust leida. Sellest introvertsest ajast saad tugevat indu ja selgust edasisteks tegevusteks.

Kaksikud (21. mai – 21. juuni) – Armastajate kaart: Armastajate kaart viitab otsusele, mille pead tegema. See võib olla valik suhtes, töös või loomingulises valdkonnas. Kaalu hoolikalt kõiki võimalusi ja ära torma otsuse langetamisega. Mõtle, mis on sulle südamelähedane ja mis viib sind sinu tõeliste unistuste poole.

Vähk (22. juuni – 22. juuli) – Kuu kaart: Kuu kaart on seotud intuitsiooni, emotsioonide ja alateadvusega. Pööra tähelepanu oma unistustele ja tunnetele. Need võivad sulle olulisi sõnumeid edastada. Kui tunned end emotsionaalselt, siis ära suru neid alla. Räägi usaldusväärse sõbraga või leia loominguline väljund oma tunnetele.

Lõvi (23. juuli – 22. august) – Jõu kaart: Jõu kaart toob sulle sõnumi sisemisest jõust ja julgusest. Sa oled võimeline saavutama kõik, mille oled plaaninud, kui usud endasse. Ära lase kahtlustel sind takistada. See on hea päev tegutsemiseks ja oma eesmärkide poole pürgimiseks. Kasuta oma võimekust inspireerida ka teisi tegutsema.

Neitsi (23. august – 22. september) – Mõõdukaeuse kaart: Mõõdukaeuse kaart tuletab meelde tasakaalu ja mõõdukamat lähenemist. Ära ole liiga kriitiline enda või teiste suhtes. Otsi kesk teed ja kompromisse. Kui oled olnud väga detailne ja perfektsionistlik, siis on täna hea päev veidi tagasi tõmmata ja suuremat pilti näha.

Kaalud (23. september – 22. oktoober) – Õigluse kaart: Õigluse kaart on seotud õigluse, tasakaalu ja karmaga. Mõtle sellele, kuidas oled teistega käitunud ja mida oled maailmale andnud. See energia tuleb sulle tagasi. Kui oled olnud lahke ja abivalmis, võid oodata samasugust suhtumist ka teistelt.

Skorpion (23. oktoober – 21. november) – Surma kaart: Surma kaart ei viita alati füüsilisele surmale. See sümboliseerib pigem lõppemist ja uue algust. Võibolla on aeg lasta lahti millestki vanast harjumusest, suhtest või töökohast, mis sind enam ei teeni. Vabastades ruumi, oled avatud uutele võimalustele ja kasvule.


Ambur (22. november – 21. detsember) – Õnneratta kaart: Õnneratta kaart toob sulle sõnumi muutusest, õnnest ja ootamatustest. Ole valmis selleks, et asjad võivad võtta ootamatu pöörde. Ära karda muutusi omaks võtta ja neist õppida. See võib olla põnev seiklus, mis viib sind põnevatele avastustele. Hoia silmad lahti ja ole avatud uutele võimalustele.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar) – Maailma kaart: Maailma kaart on täitumise ja saavutuse kaart. Sa oled siin kaardil kujutatud teekonna lõpusirgel ja oled peagi oma eesmärgid saavutamas. Kogu pingutus ja raske töö hakkab vilja kandma. See on aeg uhkuse ja tähistamise peale! Jagage oma edu lähedastega ja naudi seda hetke.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar) – Tähe kaart: Tähe kaart sümboliseerib lootust, inspiratsiooni ja uuenenemist. Usalda oma unistusi ja ära lase takistustel sind peatada. See on suurepärane aeg uute projektide alustamiseks või loominguliste ideede ellu viimiseks. Ümbritse end toetavate inimestega, kes aitavad sul säilitada motivatsiooni ja saavutada oma eesmärgid.

Kalad (19. veebruar – 20. märts) – Ülempreestrinna kaart: Ülempreestrinna kaart on seotud intuitsiooni, tarkuse ja alateadvusega. Pööra tähelepanu oma sisemisele häälele ja unistustele. Kasuta oma loomulikku kaastunnet ja tarkust, et teha valikuid, mis on sulle ja teistele parimad. See on hea päev meditatsiooniks, päevikukirjutamiseks või muuks tegevuseks, mis aitab sul endasse süveneda.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pööra tähelepanu oma energiatasele. Tänane