Friday , 20 September 2024
minuaeg.com uudised
www.minuaeg.com

VIDEO. Eestis elavad venelased toetavad Putinit, pooldavad Eesti äravõtmist

Sotsiaalmeedias on levinud video, mis on tekitanud palju vastukaja. Videos väljendavad Eestis elavad vene päritolu inimesed toetust Venemaa presidendile Vladimir Putinile ja arutlevad Eesti ja Venemaa suhete üle.

Ühes video lõigus jagab naine oma vaateid, märkides, kuidas tema arvates on Putin Venemaal olukorda oluliselt parandanud. Ta rõhutab, et inimese väärtustamine peaks sõltuma tema saavutustest, mitte valitsusajast.

Samuti käsitleb ta Ukrainas toimuvat konflikti, märkides, et kuigi ta ei poolda sõda, peab ta seda praeguses olukorras vältimatuks. Ta toob välja, et konflikt piirkonnas on kestnud juba aastaid enne Venemaa sõjalist sekkumist.

Naine väljendab toetust mõttele, et kui Narva elanikud soovivad autonoomiat ja leiavad, et Eesti valitsuse poliitika nendega ei arvesta, ning kui selle tulemusel peaks neid ähvardama oht, võiks kaaluda Venemaa sekkumist.

Teised videos esinevad vene päritolu inimesed jagavad sarnaseid seisukohti, öeldes, et kuigi nad ei ole sõja toetajad, näevad nad Ukrainas toimuvat kui paratamatut sündmuste kulgu. Üks kommentaator väidab, et konflikti alustas Ukraina president Volodõmõr Zelenskõi, kes olevat alates 2014. aastast oma rahva vastu vägivalda kasutanud, kuid nad ei pea tõenäoliseks, et Venemaa ründaks Eestit.

See video on esile kutsunud arutelu ja näitab, kui mitmekesised ja keerulised on arvamused rahvusvaheliste suhete ja poliitika kohta Eesti mitmekultuurilises ühiskonnas.

Vaata ka:

ingel

Ingli Sõnum – Reede, 20. september 2024

Armsad hingelised, täna on päev, mil inglid saadavad teile erilise kaitse ja juhatuse. Nad paluvad

Paeva sonum

Päeva Sõnum – Reede 20 september 2024

Üldine energia: Täna on uute alguste päev. Universum toetab muutusi ja annab sulle hoogu, et