Thursday , 19 September 2024
Paldiski jaatmejaama suitsusammas 6.03

Põhja päästekeskuse sündmused 6.03 – 7.03.2024

Tallinn

6.03 kell 16.08 teatati häirekeskusele, et Lasnamäel Laagna teel on kaks autot kokku põrganud. Inimesed viga ei saanud. Päästjad eemaldasid ühel masinal akuklemmid süttimisohu välistamiseks ja puhastasid tee liiklusele. Sündmusega tegeles edasi politsei.

Harjumaa

6.03 kell 11.13 teavitati häirekeskust, et Lääne-Harju vallas Paldiskis Põllu tänava garaažide juures tehakse lõket ning kaugemalt on näha paksu musta suitsu. Paldiski päästjad olid kohal kell 11.19 ja nägid, et lõkkes põletatakse garaaži koristuse käigus leitud prahti. Lõke kustutati ja inimestele selgitati, et lõkkes tohib põletada vaid puhast ja immutamata puitu. Päästjad soovitasid inimestel viia oma praht jäätmejaama.

6.03 kell 13.28 sai häirekeskus teate põlengust Paldiskis Rae põigu jäätmejaamas. Territooriumilt tõusis must suitsusammas. Metalli liigutamise käigus olid süttinud autoromud vanarauahunnikus, mida töötajad proovisid ka käsikustutitega kustutada, kuid tulutult. Kohale tõttasid Paldiski ja Nõmme kutselised ning Lohusalu vabatahtlikud päästjad. Põleng likvideeriti kella 14.48ks. Kohalik rasketehnika oli hunnikute laiali tõmbamisel suureks abiks võimaldamaks päästjatel tulekolletele ligi pääseda.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pööra tähelepanu oma energiatasele. Tänane