Friday , 20 September 2024
Erakorralised uudised
horoskoop armastus

Nädala armastuse horoskoop: Esmaspäev 4.03 – Pühapäev 10.03.2024

Jäär:

Nädala algus on soodne uute suhete loomiseks ja vanade taastamiseks. Te olete energiline ja atraktiivne ning teie võime teisi köita on suurem kui tavaliselt.

Sõnn:

Nädala keskpaik on soodne romantiliseks lähedaseks ja sügavateks vestlusteks oma partneriga. Te tunnete end lähedasena ja toetatuna ning teie armastussuhe on tugevam kui kunagi varem.

Kaksikud:

Nädala teine pool on soodne reisimiseks ja uute kogemuste jagamiseks oma partneriga. Te avastate uusi külgi teineteisele ja teie suhe muutub veelgi põnevamaks.

Vähk:

Nädala algus on soodne pereelu nautimiseks ja lähedastega koosolemiseks. Te tunnete end armastatuna ja hoituna ning teie kodu on täis rahu ja harmooniat.

Lõvi:

Nädala keskpaik on soodne loomingulise eneseväljenduse ja romantilise lähedaseks. Te olete inspireeritud ja teie armastussuhe on täis kirge ja romantikat.

Neitsi:

Nädala teine pool on soodne praktiliste ja igapäevaste asjade jagamiseks oma partneriga. Te tunnete end kindlalt ja toetatuna ning teie armastussuhe on stabiilne ja usaldusväärne.

Kaalud:

Nädala algus on soodne partnerlussuhete ja koostöö jaoks. Te olete tasakaalukas ja diplomaatiline ning teie suhe partneriga on harmooniline ja rahulik.

Skorpion:

Nädala keskpaik on soodne enesereflektsiooniks ja oma emotsioonide uurimiseks. Te olete sügav ja läbinägelik ning teie armastussuhe on täis intiimsust ja usaldust.

Ambur:

Nädala teine pool on soodne reisimiseks ja uute kogemuste jagamiseks oma partneriga. Te olete seiklushimuline ja avatud ning teie armastussuhe on täis põnevust ja avastamisrõõmu.

Kaljukits:

Nädala algus on soodne ambitsioonide ja karjääri jaoks. Te olete motiveeritud ja edukas ning teie partner toetab teie püüdlusi.

Veevalaja:

Nädala keskpaik on soodne humanitaarsete ja sotsiaalsete tegevuste jagamiseks oma partneriga. Te olete hooliv ja kaastundlik ning teie armastussuhe on täis altruism ja ühiskondlikku vastutustunnet.

Kalad:

Nädala teine pool on soodne kunsti ja muusika nautimiseks koos oma partneriga. Te olete romantiline ja unistav ning teie armastussuhe on täis ilu ja harmooniat.

Vaata ka:

roolijoodik

Politsei tänab inimesi, kes andsid teada, kus sõidavad roolijoodikud

Politsei- ja Piirivalveamet tänab kõiki inimesi, kes suvistel liiklustalgutel märkisid üles teid, kus sõidavad joobes

285451340 7703501596356749 5373826127852302131 n

20.09.24 Usalda oma sisetunnet ja vali üks kaart. Ava, loe mis sõnum Sulle on!

Kaartide vastused: Kui Sa valisid kaardi nr 1: Pööra tähelepanu looduse saadetud sõnumitele. Loodus räägib